SkrytyZiomus 3 Opublikowano 22 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 Siemka, jak zrobic ten tittle np. jak jest actionbar to jak sie nazywa bar ktory jest nad nim lub jak zrobic lub jak go zrobic w skrypt mam nadzieje ze wiadomko o co chodzi mimo ze napisalem jak debil sorki XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 22 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 (edytowane) 5 godzin temu, SkrytyZiomus napisał: Siemka, jak zrobic ten tittle np. jak jest actionbar to jak sie nazywa bar ktory jest nad nim lub jak zrobic lub jak go zrobic w skrypt mam nadzieje ze wiadomko o co chodzi mimo ze napisalem jak debil sorki XD Title (Skript 2.3+): # Składnia: send title %text% [with subtitle %text%] [to %players%] [for %time span%] [with fade[(-| )]in %time span%] [(and|with) fade[(-| )]out %time span%] send subtitle %text% [to %players%] [for %time span%] [with fade[(-| )]in %time span%] [(and|with) fade[(-| )]out %time span%] # Przykłady: send title "tekst" with subtitle "tekst2" to all players send subtitle "tekst" to player for 10 seconds with fade in 3 seconds and fade out 3 seconds Action bar (Skript 2.3+): # Składnia: send [the] action bar [with text] %text% to %players% # Przykład: send action bar "tekst" to all players Pamiętaj, że w dokumentacji znajdziesz niemalże wszystko, toteż zalecam korzystać z niej, dzięki temu nie będziesz musiał czekać kilka godzin na odpowiedź. Edytowane 22 listopada 2020 przez Kormic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkrytyZiomus 3 Opublikowano 22 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 7 godzin temu, Kormic napisał: Title (Skript 2.3+): # Składnia: send title %text% [with subtitle %text%] [to %players%] [for %time span%] [with fade[(-| )]in %time span%] [(and|with) fade[(-| )]out %time span%] send subtitle %text% [to %players%] [for %time span%] [with fade[(-| )]in %time span%] [(and|with) fade[(-| )]out %time span%] # Przykłady: send title "tekst" with subtitle "tekst2" to all players send subtitle "tekst" to player for 10 seconds with fade in 3 seconds and fade out 3 seconds Action bar (Skript 2.3+): # Składnia: send [the] action bar [with text] %text% to %players% # Przykład: send action bar "tekst" to all players Pamiętaj, że w dokumentacji znajdziesz niemalże wszystko, toteż zalecam korzystać z niej, dzięki temu nie będziesz musiał czekać kilka godzin na odpowiedź. Zle zrozumiales juz ci pokazuje o co mi chodzi. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Na screenie tam gdzie sa czarne kreski tam bym chcial miec te "bary" actionbar dziala na ten mniejszy a jak zrobic by byl wyzej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#19006 26 Opublikowano 22 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 ten wyzej to subtitle a jesli chcesz jeszcze wyzej to wtedy bedzie title Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkrytyZiomus 3 Opublikowano 22 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 14 godzin temu, jhgggg napisał: ten wyzej to subtitle a jesli chcesz jeszcze wyzej to wtedy bedzie title Okej dzieki! i jakzrobic np subtitle z "123" dla kadzego I tez jak dla osobnego gracza. Łączę posty Notatka dodana przez xAxee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#19006 26 Opublikowano 22 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 send subtitle "123" to [all] player[s] for 10 seconds [Skript 2.3+] (rekomendowane) lub send player title "" with subtitle "123" for 10 seconds (dla pojedyńczego) a jeśli chcesz dla wszystkich to musisz zloopować graczy i zamiast player dać loop-player [wymagany skRayFall] (opcjonalne chociaż preferuje skript bo skrayfall to dodatek starożytny i praktycznie wszystko mozesz juz zrobic w samym skript'cie..) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 22 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 1 godzinę temu, SkrytyZiomus napisał: Zle zrozumiales juz ci pokazuje o co mi chodzi. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Na screenie tam gdzie sa czarne kreski tam bym chcial miec te "bary" actionbar dziala na ten mniejszy a jak zrobic by byl wyzej? Nie ja źle zrozumiałem, ty nie czytasz ze zrozumieniem co ja napisałem. Nie bez powodu dałem przykłady, nawet ich nie przetestowałeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkrytyZiomus 3 Opublikowano 22 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 2 minuty temu, Kormic napisał: Nie ja źle zrozumiałem, ty nie czytasz ze zrozumieniem co ja napisałem. Nie bez powodu dałem przykłady, nawet ich nie przetestowałeś... Dobra racja, zajebalem sie w akcju sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkrytyZiomus 3 Opublikowano 23 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 A da sie zrobic nizej niz subtitle ale lekko wyzej jednak niz actionbar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 (edytowane) 15 minut temu, SkrytyZiomus napisał: A da sie zrobic nizej niz subtitle ale lekko wyzej jednak niz actionbar? Nie, nie da się. EDIT: Możesz ewentualnie popróbować z %nl% w tekście, ale wątpię, aby to zadziałało. Edytowane 23 listopada 2020 przez Kormic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkrytyZiomus 3 Opublikowano 23 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 1 minutę temu, Kormic napisał: Nie, nie da się. EDIT: Możesz ewentualnie popróbować z %nl% w tekście, ale wątpię, aby to zadziałało. Okej dzieki;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 26 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2020 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SkrytyZiomus 3
Siemka, jak zrobic ten tittle np. jak jest actionbar to jak sie nazywa bar ktory jest nad nim lub jak zrobic lub jak go zrobic w skrypt mam nadzieje ze wiadomko o co chodzi mimo ze napisalem jak debil sorki XD
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi