RediQ 3 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 Pomoze ktos jak zrobic jedynie zeby jak sa 3 sloty zielone w gui to wykona sie jakis event?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 617 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 27 minut temu, RediQ napisał: Pomoze ktos jak zrobic jedynie zeby jak sa 3 sloty zielone w gui to wykona sie jakis event?? jakim cudem slot może być zielony oświecisz nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RediQ 3 Opublikowano 19 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 35 minut temu, PanMaruda napisał: jakim cudem slot może być zielony oświecisz nas? zielone szklo sr xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 22 minuty temu, RediQ napisał: zielone szklo sr xD Opisz dokładnie co próbujesz osiągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RediQ 3 Opublikowano 19 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 (edytowane) W dniu 19.11.2020 o 14:15, Kormic napisał: Opisz dokładnie co próbujesz osiągnąć. Ogolnie to mam juz gui i no, mam taki skrypt ze trzeba kliknac 3 pomaranczowe szkla ktore sie zmieniaja po kliknieciu w zielone. To mam juz ogarniete. Ale wlasnie teraz potrzebuje eventu z gui ze" jesli w gui sa 3 zielone szkla no to zamyka gui" W dniu 19.11.2020 o 14:21, Kormic napisał: Nie ma takich eventów. Po prostu użyj 'on inventory click' i sprawdzaj przy każdym kliknięciu czy 3 sloty w GUI są zapełnione zielonym szkłem. Okej W dniu 19.11.2020 o 14:21, Kormic napisał: Nie ma takich eventów. Po prostu użyj 'on inventory click' i sprawdzaj przy każdym kliknięciu czy 3 sloty w GUI są zapełnione zielonym szkłem. Najwiekszym moim problemem jest to, jak sprawdzac czy 3 sloty w GUI sa zapelnione zielonym szklem Próbuje wszystkiego i ciagle blad wyskakuje Edytowane 19 listopada 2020 przez RediQ Łączę 3 posty. Pamiętaj, aby wszelkie informacje zamieszczać w jednym poście. Jeśli o czymś zapomnisz, możesz użyć opcji "edytuj". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kormic 1824 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 Teraz, RediQ napisał: Ogolnie to mam juz gui i no, mam taki skrypt ze trzeba kliknac 3 pomaranczowe szkla ktore sie zmieniaja po kliknieciu w zielone. To mam juz ogarniete. Ale wlasnie teraz potrzebuje eventu z gui ze" jesli w gui sa 3 zielone szkla no to zamyka gui" Nie ma takich eventów. Po prostu użyj 'on inventory click' i sprawdzaj przy każdym kliknięciu czy 3 sloty w GUI są zapełnione zielonym szkłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RediQ 3
Pomoze ktos jak zrobic jedynie zeby jak sa 3 sloty zielone w gui to wykona sie jakis event??
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi