VEROxYT 3 Opublikowano 17 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 (edytowane) Jak mam zrobic żeby można było farmery (Boy sand i kopacze) stawiać tylko na terenie gildi. Edytowane 17 listopada 2020 przez VEROxYT Zmieniam tytuł. Notatka dodana przez xAxee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 17 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 Teraz, VEROxYT napisał: Jak mam zrobic żeby można było farmery (Boy sand i kopacze) stawiać tylko na terenie gildi. Jakiego pluginu używasz do gildii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 17 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 Jeżeli masz jakiś skrypt na boyfarmery to podaj go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VEROxYT 3 Opublikowano 17 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 (edytowane) 20 minut temu, Kormic napisał: Jakiego pluginu używasz do gildii? FunnyGuilds 19 minut temu, xAxee napisał: Jeżeli masz jakiś skrypt na boyfarmery to podaj go. Chciałbym ten ale ten mi nie działa: Edytowane 17 listopada 2020 przez VEROxYT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 17 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 Wymagany FunnySkAddon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 17 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 Teraz, VEROxYT napisał: FunnyGuilds W takim wypadku zrób tak: guild at event-block's location is set Wstawiasz to zaraz po każdym event'cie od stawiania farmera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VEROxYT 3 Opublikowano 17 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 (edytowane) 3 godziny temu, xAxee napisał: Wymagany FunnySkAddon Mam FunnySkAddon i jak stawiam kopacza to się wogule stawia jak zwykly block @Kormic @xAxee pomoże ktoś? Edytowane 17 listopada 2020 przez VEROxYT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 17 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 2 godziny temu, VEROxYT napisał: Mam FunnySkAddon i jak stawiam kopacza to się wogule stawia jak zwykly block @Kormic @xAxee pomoże ktoś? Wcześniej działało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 17 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 2 godziny temu, VEROxYT napisał: Mam FunnySkAddon i jak stawiam kopacza to się wogule stawia jak zwykly block W takim wypadku na końcu tego warunku (przed stop!) dodaj 'cancel event'. Czy próbowałeś stawiać na terenie gildii i poza nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VEROxYT 3 Opublikowano 17 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 7 minut temu, Kormic napisał: Czy próbowałeś stawiać na terenie gildii i poza nim? Tak próbowałem 7 minut temu, Kormic napisał: W takim wypadku na końcu tego warunku (przed stop!) dodaj 'cancel event'. Zmieniłem na cancel event ale wtedy dało się stawiać i w terenie i poza. i też stawiałem jak normalny block. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
VEROxYT 3
Jak mam zrobic żeby można było farmery (Boy sand i kopacze) stawiać tylko na terenie gildi.
Edytowane przez VEROxYTZmieniam tytuł.
Notatka dodana przez xAxee
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi