q1zZ_ 0 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Napisał by mi ktoś skrypt na to że pod komendą /wyszysc gracz będzie mógł usunąć wszystkie swoje postawione bloki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 38 minut temu, q1zZ_ napisał: Napisał by mi ktoś skrypt na to że pod komendą /wyszysc gracz będzie mógł usunąć wszystkie swoje postawione bloki! Proszę, oto skrypt. on place: add location of event-block to {bloki::%player%::*} on break: {bloki::*} contains location of event-block remove location of event-block from {bloki::*} command /wyczysc: executable by: players trigger: set blocks at {bloki::%player%::*} to air clear {bloki::%player%::*} send "&aWyczyściłeś wszystkie swoje bloki!" to player Michalkek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 q1zZ_ 0 Opublikowano 16 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 4 minuty temu, Kormic napisał: Proszę, oto skrypt. on place: add location of event-block to {bloki::%player%::*} on break: {bloki::*} contains location of event-block remove location of event-block from {bloki::*} command /wyczysc: executable by: players trigger: set blocks at {bloki::%player%::*} to air clear {bloki::%player%::*} send "&aWyczyściłeś wszystkie swoje bloki!" to player Dzk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
q1zZ_ 0
Napisał by mi ktoś skrypt na to że pod komendą /wyszysc gracz będzie mógł usunąć wszystkie swoje postawione bloki!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi