RediQ 3 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 zrobi ktos tak ze jak sie stoi na trapdoorze i sie kucnie to tepnie kogos na 2 kratki w dol?? a jak bedzie sie na dole to jak sie podskoczy pod trapdorem to przeniesie gracza 2 kratki wyzej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kormic 1824 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 4 minuty temu, RediQ napisał: zrobi ktos tak ze jak sie stoi na trapdoorze i sie kucnie to tepnie kogos na 2 kratki w dol?? a jak bedzie sie na dole to jak sie podskoczy pod trapdorem to przeniesie gracza 2 kratki wyzej? Proszę. Wymagany silnik PaperSpigot (Paper) oraz Skript 2.3+ do poprawnego działania skryptu. on sneak toggle: block under player is iron trapdoor teleport player 2 meters below player on jump: block above player's head is iron trapdoor teleport player 2 meters above player Misio12320 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-1 RediQ 3 Opublikowano 16 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Teraz, Kormic napisał: Proszę. Wymagany silnik PaperSpigot (Paper) oraz Skript 2.3+ do poprawnego działania skryptu. on sneak toggle: block under player is iron trapdoor teleport player 2 meters below player on jump: block above player's head is iron trapdoor teleport player 2 meters above player mam blad: can't understand this event: 'on jump' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Teraz, RediQ napisał: mam blad: can't understand this event: 'on jump' Potrafisz czytać ze zrozumieniem? Teraz, Kormic napisał: Wymagany silnik PaperSpigot (Paper) oraz Skript 2.3+ do poprawnego działania skryptu. Misio12320 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-1 RediQ 3 Opublikowano 16 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 3 minuty temu, Kormic napisał: Potrafisz czytać ze zrozumieniem? mam spigota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nwse 131 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 7 minut temu, RediQ napisał: mam spigota no a potrzebujesz paperspigota... Misio12320 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RediQ 3
zrobi ktos tak ze jak sie stoi na trapdoorze i sie kucnie to tepnie kogos na 2 kratki w dol?? a jak bedzie sie na dole to jak sie podskoczy pod trapdorem to przeniesie gracza 2 kratki wyzej?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi