noHej 0 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Edytuję kod w VS Code (Visual Studio Code) i cały czas mi wyskakuje że źle są wprowadzone spacje zamiast np. tabów. Jest to kolejny mój taki problem, mam dodatek do niego, aby mieć składnię. Proszę o szybką pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-1 Kormic 1921 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Teraz, noHej napisał: Edytuję kod w VS Code (Visual Studio Code) i cały czas mi wyskakuje że źle są wprowadzone spacje zamiast np. tabów. Jest to kolejny mój taki problem, mam dodatek do niego, aby mieć składnię. Proszę o szybką pomoc Wcięcia w kodzie robisz za pomocą spacji czy tabulacji? Misio12320 i noHej 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 noHej 0 Opublikowano 16 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Tabulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
noHej 0
Edytuję kod w VS Code (Visual Studio Code) i cały czas mi wyskakuje że źle są wprowadzone spacje zamiast np. tabów. Jest to kolejny mój taki problem, mam dodatek do niego, aby mieć składnię. Proszę o szybką pomoc
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi