KubeKK_ 0 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 Cześć. Mam pytanie, czy dało by się za pomocą skripta zrobić border który po 10 minutach od wpisania komendy np: /start, zaczyna się zmniejszać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 Teraz, KubeKK_ napisał: Cześć. Mam pytanie, czy dało by się za pomocą skripta zrobić border który po 10 minutach od wpisania komendy np: /start, zaczyna się zmniejszać? Wymagany tutaj byłby dodatek skript-mirror, bądź skript-reflect, aby móc zastosować składnię z Javy. Tutaj masz przykład zastosowania borderów w jednym z moich skryptów. Powinny cię interesować linijki 37, 38, 49 oraz 50. Misio12320 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KubeKK_ 0 Opublikowano 14 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 Dzięki, spróbuje coś ogarnąć z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KubeKK_ 0
Cześć.
Mam pytanie, czy dało by się za pomocą skripta zrobić border który po 10 minutach od wpisania komendy np: /start, zaczyna się zmniejszać?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi