SIRYEEH 0 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Witam, w jaki sposób mogę zabronić łowienia na danym itemie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Teraz, SIRYEEH napisał: Witam, w jaki sposób mogę zabronić łowienia na danym itemie? Chcesz zabronić łowienie danego itemu czy danej wędki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SIRYEEH 0 Opublikowano 12 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Dokładnie wędki o nazwie &f&lVortex, również żeby nie pokazywało się na czacie, że jest zablokowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1965 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 on right click: if name of player's tool is "&f&lVortex": cancel event on fish: if name of player's tool is "&f&lVortex": cancel event Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SIRYEEH 0
Witam, w jaki sposób mogę zabronić łowienia na danym itemie?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi