Bodziusiu2 4 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 (edytowane) Jak ustawić aby na regionie można było niszczyć nw melon gdy mam flage block-break deny Edytowane 12 listopada 2020 przez Bodziusiu2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Godzinę temu, Bodziusiu2 napisał: Jak ustawić aby na regionie można było niszczyć nw melon gdy mam flage block-break deny No cóż, Skripta nie podłączysz nijak pod flagi regionu i ich wyjątki. Musisz to zrobić inaczej: on break: "%region at event-block%" contains "nazwa_regionu" event-block's type is not melon cancel event send "&cW tym regionie możesz niszczyć jedynie melony!" to player W tym przypadku należałoby usunąć flagę "block-break: deny". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Bodziusiu2 4
Jak ustawić aby na regionie można było niszczyć nw melon
gdy mam flage block-break deny
Edytowane przez Bodziusiu2Odnośnik do komentarza
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi