Skocz do zawartości
  • 0

Problem z skript 2.5

SkrytyZiomus
 Udostępnij

Pytanie

Witam, przerzucam sie na nowsza wersje skripta, mam 2.2 fix v47 bodajze, i na czystym serwerze chcialem wgrac sam plg na skript, skrayfall, skquery niestety  na tym skripcie nie dziala zaden kod,

nawet 

command /h [<text>]:
	trigger:
		send "ads" to player

moglby ktos mi dac link do swoich plg ktorych uzywa i sa sprawdzone i dzialaja? (skript, dodatek np. skrayfall) dzieki:D

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
6 minut temu, SkrytyZiomus napisał:

Witam, przerzucam sie na nowsza wersje skripta, mam 2.2 fix v47 bodajze, i na czystym serwerze chcialem wgrac sam plg na skript, skrayfall, skquery niestety  na tym skripcie nie dziala zaden kod,

nawet 

command /h [<text>]:
	trigger:
		send "ads" to player

moglby ktos mi dac link do swoich plg ktorych uzywa i sa sprawdzone i dzialaja? (skript, dodatek np. skrayfall) dzieki:D

Podaj silnik serwera oraz wersję serwera. Bez tych informacji nie będę w stanie ci jakkolwiek pomóc.

• 0
Teraz, SkrytyZiomus napisał:

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! polecam.

spigot 1.8.8

W takim wypadku masz kilka opcji:

• Skript 2.5 forku Matocolotoe na wersję 1.8: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
  • Skript 2.2 forku bensku: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
  • Skript 2.2-dev36 lub dev37: (ta sama strona co wyżej)
  • Skript 2.2-Fixes V8b lub V10: (ta sama strona co wyżej, V10 wystarczy, że chwilę poszukasz)

• 0

Co to znaczy forek?

12 godzin temu, Kormic napisał:

W takim wypadku masz kilka opcji:

• Skript 2.5 forku Matocolotoe na wersję 1.8: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
  • Skript 2.2 forku bensku: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
  • Skript 2.2-dev36 lub dev37: (ta sama strona co wyżej)
  • Skript 2.2-Fixes V8b lub V10: (ta sama strona co wyżej, V10 wystarczy, że chwilę poszukasz)

Jest tu pare wersji alpha1-4 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! ktore najlepiej? 4 bo najnowsza?

CountingDogs

Łączę posty.

Notatka dodana przez CountingDogs

• 0
1 minutę temu, SkrytyZiomus napisał:

Co to znaczy forek?

Najprościej mówiąc, to jest odłam danego projektu.

1 minutę temu, SkrytyZiomus napisał:

Jest tu pare wersji alpha1-4 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! ktore najlepiej? 4 bo najnowsza?

Nie pobieraj z tej strony wersji 2.5. Czytaj uważnie co napisałem.