BakuQ 1 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Witam wszystkich mam skrypt na schowek i jak zrobic aby wyplacalo tylko limit? Bo wyplaca wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 (edytowane) 33 minuty temu, BakuQ napisał: Witam wszystkich mam skrypt na schowek i jak zrobic aby wyplacalo tylko limit? Bo wyplaca wszystko Musisz przy wybieraniu przedmiotów ze schowka sprawdzać ich ilość w ekwipunku gracza, jeżeli posiada tyle ile wynosi limit lub więcej, to nie wypłaca mu nic, a jeżeli mniej, to wypłaca mu (limit danego itemu - ilość danego itemu w ekwipunku). Oczywiście przed samym wypłacaniem należy sprawdzić czy gracz posiada w ogóle ten item w schowku. EDIT: Wygląda łudząco podobnie... Edytowane 11 listopada 2020 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BakuQ 1 Opublikowano 11 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 A jesteś wstanie to zrobić? Oczywiscie jesli mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#30711 0 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 2 minuty temu, Kormic napisał: Musisz przy wybieraniu przedmiotów ze schowka sprawdzać ich ilość w ekwipunku gracza, jeżeli posiada tyle ile wynosi limit lub więcej, to nie wypłaca mu nic, a jeżeli mniej, to wypłaca mu (limit danego itemu - ilość danego itemu w ekwipunku). Oczywiście przed samym wypłacaniem należy sprawdzić czy gracz posiada w ogóle ten item w schowku. EDIT: Wygląda łudząco podobnie... owszem chciałem to samo wiedzieć ale ciii nic nie widziałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
BakuQ 1
Witam wszystkich mam skrypt na schowek i jak zrobic aby wyplacalo tylko limit? Bo wyplaca wszystko
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi