Insterek 0 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 W jaki sposób mogę uzbroić zombiaka on spawn: if entity is zombie: chance of 100%: set max health of entity to 100 heal entity set name of entity to "&6Goblin" equip diamond sword to entity <-pokazuje mi błąd w tej linijce i czy da się jakoś zamienić to ?? Wstawiam w code Notatka dodana przez wiktorm12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 17 minut temu, Insterek napisał: W jaki sposób mogę uzbroić zombiaka on spawn: if entity is zombie: chance of 100%: set max health of entity to 100 heal entity set name of entity to "&6Goblin" equip diamond sword to entity <-pokazuje mi błąd w tej linijce i czy da się jakoś zamienić to ?? skąd wy ludzie bierzecie to chance of 100%... on spawn: if entity is zombie: set max health of entity to 100 heal entity set name of entity to "&6Goblin" equip entity with diamond sword fajnie by też było jakbyś pisał pytania w dziale od pytań, a nie od publikowania skryptów. Misio12320 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Insterek 0 Opublikowano 11 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 (edytowane) Te że tam jest 100% to mi potrzebne akurat do pewnego rodzaju testu Ale wracając do skryptu to działa lecz respią się bez broni lecz żadne błędy nie wyskakują Edytowane 11 listopada 2020 przez Insterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wiktorm12 104 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Insterek 0 Opublikowano 11 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Dobra pogrzebałem i znalazłem inne rozwiązanie temat zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Insterek 0
W jaki sposób mogę uzbroić zombiaka
on spawn: if entity is zombie: chance of 100%: set max health of entity to 100 heal entity set name of entity to "&6Goblin" equip diamond sword to entity <-pokazuje mi błąd w tej linijce i czy da się jakoś zamienić to ??
Wstawiam w code
Notatka dodana przez wiktorm12
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi