DabisTV 2 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 (edytowane) mam błąd na moim serwerze który nie moge naprawić.Problem polega na tym że PremiumCase gdy sie otwiera na obcym terenie gildii one się otwierają ale nie zostają usuwane z ekwipunku tak zwane nieskończone dało by rade naprawić? Edytowane 12 listopada 2020 przez CountingDogs Wstawiam w code.skript.pl Notatka dodana przez CountingDogs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 5 minut temu, DabisTV napisał: Premiumcase bugują sie na terenach gildi i jest ich nieskończoność dało by rade jakos naprawic daje tu skrypta Właśnie sam sobie odpowiedziałeś co jest powodem. Gildie bugują otwieranie tych skrzynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DabisTV 2 Opublikowano 10 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 9 minut temu, Kormic napisał: Właśnie sam sobie odpowiedziałeś co jest powodem. Gildie bugują otwieranie tych skrzynek. mam błąd na moim serwerze który nie moge naprawić.Problem polega na tym że PremiumCase gdy sie otwiera na obcym terenie gildii one się otwierają ale nie zostają usuwane z ekwipunku tak zwane nieskończone dało by rade naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DabisTV 2
mam błąd na moim serwerze który nie moge naprawić.Problem polega na tym że PremiumCase gdy sie otwiera na obcym terenie gildii one się otwierają ale nie zostają usuwane z ekwipunku tak zwane nieskończone dało by rade naprawić?
Wstawiam w code.skript.pl
Notatka dodana przez CountingDogs
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi