AJent 10 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 czesc, mozna zrobic tak zeby inni gracze nie mogli wbic z mojego konta zeby pisalo np "Nie mozesz wbic z tego konta!" lub cosw tym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 (edytowane) 6 minut temu, AJent napisał: czesc, mozna zrobic tak zeby inni gracze nie mogli wbic z mojego konta zeby pisalo np "Nie mozesz wbic z tego konta!" lub cosw tym stylu. Proszę. W linijce nr 2 wprowadzasz nick, natomiast w linijce nr 3 wprowadzasz swój adres IP. on connect: player's name is "AJent" player's ip is not "" kick player due to "Precz oszuście!" Edytowane 8 listopada 2020 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AJent 10 Opublikowano 8 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 (edytowane) To co ty mi napisales nie dziala. Ale zmienilem to troche i to mi dziala: n join: player's name is "AJent_" if player's ip is not "*****": kick player due to "&cPrecz oszuście!" Edytowane 12 listopada 2020 przez CountingDogs Wstawiam w code Notatka dodana przez CountingDogs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 (edytowane) W dniu 8.11.2020 o 19:44, AJent napisał: To co ty mi napisales nie dziala. Ale zmienilem to troche i to mi dziala: n join: player's name is "AJent_" if player's ip is not "*****": kick player due to "&cPrecz oszuście!" Zapewne operujesz na starej wersji Skripta i dlatego w event'cie 'on connect' nie jesteś w stanie przechwycić gracza. Mimo wszystko dobrze byłoby gdybyś użył jednak eventu 'on connect', gdyż jest wywoływany przed faktycznym dołączeniem gracza na serwer. Edytowane 12 listopada 2020 przez CountingDogs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AJent 10 Opublikowano 8 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 on connect: mi w ogole nie dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 Teraz, AJent napisał: on connect: mi w ogole nie dziala. W takim razie posiadasz jakiegoś dziwnego Skripta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AJent 10 Opublikowano 8 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 dasz mi linka do najnowszego skripta? bo pacz Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! i mam 2.1.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 Teraz, AJent napisał: dasz mi linka do najnowszego skripta? bo pacz Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! i mam 2.1.2 Zanim podam ci najnowszego Skripta, muszę dokładniej poznać parametry twojego serwera (wersja oraz silnik serwera). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AJent 10 Opublikowano 8 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 na titanaxe mam. Silnik Gildie-Survival 1.8.8 Wersja Java Java 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 1 godzinę temu, AJent napisał: na titanaxe mam. Silnik Gildie-Survival 1.8.8 Wersja Java Java 8 Silnik Gildie-Survival? To ci dopiero... Tak na poważnie, nie znam takiego silnika, poszukaj jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AJent 10 Opublikowano 8 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 nevermind, znalazem, Silnik: Spigot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 Teraz, AJent napisał: nevermind, znalazem, Silnik: Spigot W takim wypadku możesz z tym forkiem Matocolotoe spróbować: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Pamiętaj o ewentualnie kopii zapasowej skryptów oraz zmiennych. Następnie usuń folder Skript i pozwól nowemu Skriptowi na wygenerowanie nowego. Wtedy wrzuć z powrotem wszystko to, czego zrobiłeś kopie zapasowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
AJent 10
czesc, mozna zrobic tak zeby inni gracze nie mogli wbic z mojego konta zeby pisalo np "Nie mozesz wbic z tego konta!" lub cosw tym stylu.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi