DeepesT 10 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 Witam mam problem wyskakuje mi o to takie cudo na kiju po wpisaniu /sk reload all/nazwa sk Proszę o Pomoc Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 5 minut temu, DeepesT napisał: Witam mam problem wyskakuje mi o to takie cudo na kiju po wpisaniu /sk reload all/nazwa sk Proszę o Pomoc Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ehh... dlaczego ty nigdy nie podajesz kodu? Wybacz, ale to zaczyna być irytujące. Z samego screena niemalże nic nie da się stwierdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeepesT 10
Witam mam problem wyskakuje mi o to takie cudo na kiju po wpisaniu /sk reload all/nazwa sk Proszę o Pomoc
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi