DeepesT 10 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 Witam może ktos mi podpowiedzieć jak zrobić aby można było wchodzić na server który stoi na 1.12.2 tylko na wersji 1.8.8 Proszę o Pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 9 minut temu, DeepesT napisał: Witam może ktos mi podpowiedzieć jak zrobić aby można było wchodzić na server który stoi na 1.12.2 tylko na wersji 1.8.8 Proszę o Pomoc Wystarczą dwa pluginy, ViaVersion oraz ViaRewind. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 matrixx 4 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Musisz pobrać plugin ViaRewind i ViaVersion: ViaRewind: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! ViaVersion: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeepesT 10
Witam może ktos mi podpowiedzieć jak zrobić aby można było wchodzić na server który stoi na 1.12.2 tylko na wersji 1.8.8 Proszę o Pomoc
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi