efnrkgtrgtyr 0 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Potrebuje skryptu na hotele o co w nim chodzi? jeżeli klikniesz na villagera i masz 200$ to wynajmuje ci pokój, i jeżeli zabraknie wolnych miejsc to pisze o tym Proszę bardzo o napisanie takiego czegoś z góry dziękuje z serduszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Medyk324 35 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Sprecyzuj byku to bardziej, jak to ma zostać zrobione? Bo nie wiem, czy mają się pokoje generować w losowych miejsach? Czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Teraz, efnrkgtrgtyr napisał: jeżeli klikniesz na villagera i masz 200$ to wynajmuje ci pokój, i jeżeli zabraknie wolnych miejsc to pisze o tym Skrypt, który zapewne zajmie nie mniej niż 400-500 linijek, opisałeś w jednym zdaniu. Powiedz mi, skąd mam wiedzieć jak ma działać ten hotel? Jakiej wielkości mają być pokoje? Mimo wszystko nie robiłbym tego w skrypcie, a wykorzystałbym do tego plugin AreaShop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 efnrkgtrgtyr 0 Opublikowano 6 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Dzięki za radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 efnrkgtrgtyr 0 Opublikowano 6 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 3 minuty temu, Medyk324 napisał: Sprecyzuj byku to bardziej, jak to ma zostać zrobione? Bo nie wiem, czy mają się pokoje generować w losowych miejsach? Czy jak? pokoje już są mają pozwalać budować oraz niszczyć w tych miejscach a po 24godzinach ma ten pokój się wyczyśćić a zrobione ma być że doda gracza do regionu w worldguardzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
efnrkgtrgtyr 0
Potrebuje skryptu na hotele
o co w nim chodzi?
jeżeli klikniesz na villagera i masz 200$ to wynajmuje ci pokój, i jeżeli zabraknie wolnych miejsc to pisze o tym
Proszę bardzo o napisanie takiego czegoś z góry dziękuje z serduszka
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi