DeepesT 10 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Witam czy może ktoś mi pomóc i napisać skrypt na /spawn co 30 min i jest wiadomosc /spawn raz na 30 min i permisja spawn.adm może bez ograniczeń tepac się na spawn Dziękuję Bardzo za Pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 (edytowane) 29 minut temu, DeepesT napisał: Witam czy może ktoś mi pomóc i napisać skrypt na /spawn co 30 min i jest wiadomosc /spawn raz na 30 min i permisja spawn.adm może bez ograniczeń tepac się na spawn Dziękuję Bardzo za Pomoc Proszę. Za pomocą drugiej komendy ustawiasz miejsce spawnu, dostosuj sobie w niej permisję. command /spawn: trigger: if player doesn't have permission "spawn.adm": difference between {spawn::lastTeleport::%player%} and now is less than 30 minutes send "&cNie możesz jeszcze się teleportować na spawna! Można to robić co 30 minut!" to player stop teleport player to {loc::spawn} set {spawn::lastTeleport::%player%} to now command /setspawn: permission: spawn.set permission message: &4Nie posiadasz dostępu do tej komendy. trigger: set {loc::spawn} to player's location send "&aPomyślnie ustawiono miejsce spawnu!" to player Edytowane 6 listopada 2020 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeepesT 10
Witam czy może ktoś mi pomóc i napisać skrypt na /spawn co 30 min i jest wiadomosc /spawn raz na 30 min i permisja spawn.adm może bez ograniczeń tepac się na spawn Dziękuję Bardzo za Pomoc
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi