BakuQ 1 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 Witam mam skrypt na uprawnienia i jak odiore uprawnienie to nie zmienia sie napis "Posiada" da sie to jakos zrobic? i najlepiej zeby mysz byla w tym samym miejsu ale niemusi Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 7 godzin temu, BakuQ napisał: Witam mam skrypt na uprawnienia i jak odiore uprawnienie to nie zmienia sie napis "Posiada" da sie to jakos zrobic? i najlepiej zeby mysz byla w tym samym miejsu ale niemusi Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Podaj więcej szczegółów. W jaki sposób odbierasz uprawnienie? Poprzez jakiś event? A może komendę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BakuQ 1 Opublikowano 6 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 poprzez /uprawnienia i w gui mam np "Niszczenie blokow" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 3 minuty temu, BakuQ napisał: poprzez /uprawnienia i w gui mam np "Niszczenie blokow" W 'on inventory click' musiałbyś na nowo ustawiać kliknięty slot, aby lore się aktualizował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
BakuQ 1
Witam mam skrypt na uprawnienia i jak odiore uprawnienie to nie zmienia sie napis "Posiada" da sie to jakos zrobic? i najlepiej zeby mysz byla w tym samym miejsu ale niemusi
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi