BakuQ 1 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 Witam mam pytanie jak wylaczyc na mapie generowanie sie rud cave gravel granit andranit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 (edytowane) 10 minut temu, BakuQ napisał: Witam mam pytanie jak wylaczyc na mapie generowanie sie rud cave gravel granit andranit Poprzez Skripta na pewno bym tego nie robił. Najlepiej byłoby użyć specjalnie przystosowanego do tego generatora mapy. Edytowane 5 listopada 2020 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BakuQ 1 Opublikowano 5 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 Problem jest w tym ze mam juz generator bo biomy mam zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
BakuQ 1
Witam mam pytanie jak wylaczyc na mapie generowanie sie rud cave gravel granit andranit
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi