DabisTV 2 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 (edytowane) wysyłam tu mojego sk na enderchest chciałbym żebym mógłbym sprawdzić innym graczom enderchesta dopisac tylko pare linijek Edytowane 5 listopada 2020 przez CountingDogs Wstawiam w code.skript.pl Notatka dodana przez CountingDogs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 (edytowane) 24 minuty temu, DabisTV napisał: wysyłam tu mojego sk na enderchest chciałbym żebym mógłbym sprawdzić innym graczom enderchesta dopisac tylko pare linijek Proszę, dorzuć sobie tę komendę do skryptu. Używasz ją poprzez /ecsee [nazwa gracza]. W linijce nr 2 ustaw wymaganą przez ciebie permisję. command /ecsee [<player>]: permission: permisja.permisja permission message: &4Nie masz dostępu do tej komendy. trigger: if arg 1 is not set: send "&cPodaj gracza!" to player stop open enderchest of arg 1 to player Edytowane 5 listopada 2020 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DabisTV 2 Opublikowano 5 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 16 minut temu, Kormic napisał: Proszę, dorzuć sobie tę komendę do skryptu. Używasz ją poprzez /ecsee [nazwa gracza]. W linijce nr 2 ustaw wymaganą przez ciebie permisję. command /ecsee [<player>]: permission: permisja.permisja permission message: &4Nie masz dostępu do tej komendy. trigger: if arg 1 is not set: send "&cPodaj gracza!" to player stop open enderchest of arg 1 to player emm wlasnie to jest zwykly ec a ja chce pod tego powiekszonego dalo by rade? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 (edytowane) 12 godzin temu, DabisTV napisał: emm wlasnie to jest zwykly ec a ja chce pod tego powiekszonego dalo by rade? W takim wypadku proszę. command /ecsee [<player>]: permission: permisja.permisja permission message: &4Nie masz dostępu do tej komendy. trigger: if arg 1 is not set: send "&cPodaj gracza!" to player stop open chest with 6 rows named "&8&lEnderchest gracza &6&l%arg 1%&8&l..." to player set {_i} to 0 loop 54 times: set slot {_i} of player's current inventory to {enderchest.%arg 1%::%{_i}%} add 1 to {_i} Edytowane 6 listopada 2020 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DabisTV 2 Opublikowano 6 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 1 godzinę temu, Kormic napisał: W takim wypadku proszę. command /ecsee [<player>]: permission: permisja.permisja permission message: &4Nie masz dostępu do tej komendy. trigger: if arg 1 is not set: send "&cPodaj gracza!" to player stop open chest with 6 rows named "&8&lEnderchest gracza &6&l%arg 1%&8&l..." to player set {_i} to 0 loop 54 times: set {enderchest.%player%::%{_i}%} to player's current inventory's slot {_i} add 1 to {_i} Ehh nie styka, dużo do tłumaczenia wysyłam ci film jak to działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 20 minut temu, DabisTV napisał: Ehh nie styka, dużo do tłumaczenia wysyłam ci film jak to działa Zauważyłem, że w nazwie zmiennej przypadkiem dałem 'player' zamiast 'arg 1', a dodatkowo był błąd w kodzie. Poprawiłem skrypt wyżej, sprawdź jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DabisTV 2 Opublikowano 6 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 33 minuty temu, Kormic napisał: Zauważyłem, że w nazwie zmiennej przypadkiem dałem 'player' zamiast 'arg 1', a dodatkowo był błąd w kodzie. Poprawiłem skrypt wyżej, sprawdź jeszcze raz. nadal to samo co na filmie :C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 2 godziny temu, DabisTV napisał: nadal to samo co na filmie :C Ale przecież w zleceniu napisałeś (cytuję): "chciałbym żebym mógłbym sprawdzić innym graczom enderchesta dopisac tylko pare linijek". Ty natomiast oczekujesz, że będziesz mógł graczowi wsadzać przedmioty do jego enderchesta. Ta komenda jedynie pokazuje ci obecną zawartość jego enderchesta. Zanim napiszesz, że nie działa, upewnij się, że ten gracz cokolwiek posiada w enderchest'cie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DabisTV 2 Opublikowano 6 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 34 minuty temu, Kormic napisał: Ale przecież w zleceniu napisałeś (cytuję): "chciałbym żebym mógłbym sprawdzić innym graczom enderchesta dopisac tylko pare linijek". Ty natomiast oczekujesz, że będziesz mógł graczowi wsadzać przedmioty do jego enderchesta. Ta komenda jedynie pokazuje ci obecną zawartość jego enderchesta. Zanim napiszesz, że nie działa, upewnij się, że ten gracz cokolwiek posiada w enderchest'cie. Chodzi o to że jak chce sprawdzić graczowi ec to wpisuje ta komende i pojawia sie pusty ec jak by sie usunal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DabisTV 2
wysyłam tu mojego sk na enderchest chciałbym żebym mógłbym sprawdzić innym graczom enderchesta dopisac tylko pare linijek
Wstawiam w code.skript.pl
Notatka dodana przez CountingDogs
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi