DeepesT 10 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 (edytowane) Witam mam serwer spigot 1.12.2 i chce aby mozna tylko wejsc na 1.8.8 jak to mg uczynić posiadam plg: ViaVersion, ViaBackwards oraz ViaRewind. I nie wiem jak się do tego zabrać proszę o pomoc. Dziękuję Edytowane 5 listopada 2020 przez CountingDogs Poprawiam formatowanie. Notatka dodana przez CountingDogs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#29721 19 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 Na jakiego [] robisz kolejny temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 5 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 Teraz, nof napisał: Na jakiego [] robisz kolejny temat? bo za **** nie wiem jak zrobić aby można tylko wejsc na 1..8.8 mam pluginy a jak wchodzę na 1.8.8 na server na 1.12.2 to pisze mi w skrócie ze server jest na 1.12.2 i nie wiem jak to zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#29721 19 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 (edytowane) No ale po co kolejny? Czy tak trudno opisać swój problem w jednym... EDIT: Wyślij swoją konfigurację viaversion w poprzednim temacie. Edytowane 5 listopada 2020 przez nof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 5 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 1 minutę temu, nof napisał: No ale po co kolejny temat? Czy tak trudno opisać swój problem w jednym... masz rację mój błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeepesT 10
Witam mam serwer spigot 1.12.2 i chce aby mozna tylko wejsc na 1.8.8 jak to mg uczynić posiadam plg:
ViaVersion, ViaBackwards oraz ViaRewind. I nie wiem jak się do tego zabrać proszę o pomoc. Dziękuję
Edytowane przez CountingDogsPoprawiam formatowanie.
Notatka dodana przez CountingDogs
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi