_JayJayMaster_ 0 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 Napisałby mi ktoś skrypt na to zeby jak mam minigre survivalgames to zeby scoreboardstats pokazywal by mi staty tego gracza kile wygrane i monety i zeby mozna bylo na inne minigry dodac jeszcze np skywars ??? help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 Plugin czy skrypt masz na minigry? _Of3k i _JayJayMaster_ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _JayJayMaster_ 0 Opublikowano 12 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 Plugin czy skrypt masz na minigry? Plugin a do tego skryptu będzie potrzebny jakiś plugin ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 Plugin a do tego skryptu będzie potrzebny jakiś plugin ???Nie da się połączyć pluginu ze skryptem .-. _Of3k 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 On nie rozumie xD. JayJay jeśli masz serwer minigames to przecież po 1. Na każdą minigre trzeba nowego serwa. 2. I na tym serwie wgrywasz pluginy itp. 3. Jeżeli masz na 1 serwie kilka minigier i lobby to nie masz wgl po co go robić ;>. W scoreboardstats ustawiasz se kod który powinien być podany gdzieś xD. Chodzi mi np o wyświetlenie nazwy gracza . Ten kod to %PLAYER% i na statach powinno pisać Statystyki _JayJay... -nick gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _JayJayMaster_ 0 Opublikowano 12 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 Nie da się połączyć pluginu ze skryptem .-. To jak mam to zrobić w scoreboardstats żeby np. Na sg pokazywało mi stary z tej minigry a z np ctf mi pokazywało z ctf bo np na mysg.pl tak jest ze z każdej innej minigry jest pokazywany osobny status kole itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 Jpr,,. Na mysg.pl jest kilka serwerów i każdy ma oddzelną paczkę -,-. I Tbone ma racje. 'Nie połączysz pluginu ze skriptem' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 To jak mam to zrobić w scoreboardstats żeby np. Na sg pokazywało mi stary z tej minigry a z np ctf mi pokazywało z ctf bo np na mysg.pl tak jest ze z każdej innej minigry jest pokazywany osobny status kole itp.Bo oni mają własne pluginy które odpowiadają za SB i samą minigrę.Zamykam temat gdyż temat wyczerpany, spam się robi oraz problem rozwiązany (Nie połączysz pluginu ze skryptem!) _Of3k 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
_JayJayMaster_ 0
Napisałby mi ktoś skrypt na to zeby jak mam minigre survivalgames to zeby scoreboardstats pokazywal by mi staty tego gracza kile wygrane i monety i zeby mozna bylo na inne minigry dodac jeszcze np skywars ??? help
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi