SkrytyZiomus 3 Opublikowano 29 października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 października 2020 Mam w pluginie komende stock, i chcialbym zeby ktos mi napisal skrypt, ze gdy nie mam permisji "*" mam blad np. ze nie posiadam permisji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 29 października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 października 2020 Teraz, SkrytyZiomus napisał: Mam w pluginie komende stock, i chcialbym zeby ktos mi napisal skrypt, ze gdy nie mam permisji "*" mam blad np. ze nie posiadam permisji. Proszę. on command "stock": if player doesn't have permission "*": cancel event send "&cNie posiadasz wymaganej permisji do użycia tej komendy!" to player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkrytyZiomus 3 Opublikowano 29 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 października 2020 (edytowane) 14 godzin temu, Kormic napisał: Proszę. on command "stock": if player doesn't have permission "*": cancel event send "&cNie posiadasz wymaganej permisji do użycia tej komendy!" to player Dzięki. 14 godzin temu, Kormic napisał: Proszę. on command "stock": if player doesn't have permission "*": cancel event send "&cNie posiadasz wymaganej permisji do użycia tej komendy!" to player A jak zrobic send "%player uuid%" Dobra nevermind, mam juz %uuid of player% Edytowane 30 października 2020 przez xAxee Poprawiam błąd ortograficzny i łączę posty Notatka dodana przez xAxee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 29 października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 października 2020 5 minut temu, SkrytyZiomus napisał: A jak zrobic send "%player uuid%" 1. Jeden wątek = jedno pytanie/problem/zlecenie. Pamiętaj o tym na przyszłość. 2. I powiedz mi, jak ja mam niby zrozumieć z tak lakonicznej wypowiedzi co próbujesz osiągnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 30 października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 października 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SkrytyZiomus 3
Mam w pluginie komende stock, i chcialbym zeby ktos mi napisal skrypt, ze gdy nie mam permisji "*" mam blad np. ze nie posiadam permisji.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi