Addiss9 44 Opublikowano 14 października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 października 2020 Korzystam z tego sk: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jak mogę zablokować kopanie tej stowniarki przez gracza w regionie (WorldGuard)? (We wszystkich stworzonych regionach i istniejących) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 14 października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 października 2020 4 godziny temu, Addiss9 napisał: Korzystam z tego sk: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jak mogę zablokować kopanie tej stowniarki przez gracza w regionie (WorldGuard)? (We wszystkich stworzonych regionach i istniejących) ? Wrzuć to do skryptu zamiast eventu 'on break of stone'. Region musi zawierać w nazwie "stoniarka". on break of stone: if "%region at event-block%" contains "stoniarka": cancel event stop if block under event-block is not end stone: stop wait 1.6 seconds set event-block to stone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Addiss9 44 Opublikowano 14 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 października 2020 2 godziny temu, Kormic napisał: Wrzuć to do skryptu zamiast eventu 'on break of stone'. Region musi zawierać w nazwie "stoniarka". on break of stone: if "%region at event-block%" contains "stoniarka": cancel event stop if block under event-block is not end stone: stop wait 1.6 seconds set event-block to stone Dalej można kopać tego stowna nad stoniarką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 14 października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 października 2020 8 minut temu, Addiss9 napisał: Dalej można kopać tego stowna nad stoniarką... Pokaż cały skrypt oraz podaj nazwę regionu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Addiss9 44 Opublikowano 14 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 października 2020 30 minut temu, Kormic napisał: Pokaż cały skrypt oraz podaj nazwę regionu. nie ma być na 1 nazwie tylko na wszystkich regionach ma to nie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 14 października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 października 2020 3 minuty temu, Addiss9 napisał: nie ma być na 1 nazwie tylko na wszystkich regionach ma to nie działać. Wybacz, mój błąd. Nie doczytałem do końca. on break of stone: if size of regions at event-block is greater than 0: cancel event stop if block under event-block is not end stone: stop wait 1.6 seconds set event-block to stone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Addiss9 44 Opublikowano 15 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 października 2020 W dniu 14.10.2020 o 20:01, Kormic napisał: Wybacz, mój błąd. Nie doczytałem do końca. on break of stone: if size of regions at event-block is greater than 0: cancel event stop if block under event-block is not end stone: stop wait 1.6 seconds set event-block to stone No tak.. tylko że jak go skopujesz to dostajesz expa i drop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 15 października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 października 2020 49 minut temu, Addiss9 napisał: No tak.. tylko że jak go skopujesz to dostajesz expa i drop Masz na myśli skrypt na drop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Addiss9 44 Opublikowano 17 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 października 2020 W dniu 15.10.2020 o 23:27, Kormic napisał: Masz na myśli skrypt na drop? Mam mam sk na drop i jak Skopje ten zablokowany stoneto dostaje expa itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Addiss9 44
Korzystam z tego sk: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Jak mogę zablokować kopanie tej stowniarki przez gracza w regionie (WorldGuard)? (We wszystkich stworzonych regionach i istniejących) ?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi