Harnaś_mocne 0 Opublikowano 11 października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 października 2020 (edytowane) Czy zrobiłby mi ktoś skrypt na taką tabliste? może się różnić trochę wiadomo z góry dziękuje pracy nie dawajcie i zwierzaka jak możecie Edytowane 11 października 2020 przez Harnaś_mocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 11 października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 października 2020 1 minutę temu, Harnaś_mocne napisał: Czy zrobiłby mi ktoś skrypt na taką tabliste? może się różnić trochę wiadomo z góry dziękuje pracy nie dawajcie i zwierzaka jak możecie Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Tablisty, scoreboardy itp. powinno się tworzyć w pluginie, nie skrypcie. gnomq 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Harnaś_mocne 0 Opublikowano 11 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 października 2020 5 godzin temu, Kormic napisał: Tablisty, scoreboardy itp. powinno się tworzyć w pluginie, nie skrypcie. a nie można w skrypcie czy co bo teraz zgłupiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 11 października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 października 2020 21 minut temu, Harnaś_mocne napisał: a nie można w skrypcie czy co bo teraz zgłupiałem można, można zrobić wszystko... ale skrypt będzie miał pierdyliard linijek skrypt będzie lagował 100 razy bardziej niż dobry plugin ktoś się jeszcze powiesi jak będzie musiał to pisać nie dostaniesz takiego skryptu za darmo jeszcze się przekręcisz jak usłyszysz kwotę za takie zlecenie po co robić coś co już jest zrobione w kilku pluginach i działa szybko, lekko i zajebiście? zainteresuj się pluginem TAB od użytkownika Neznamy Kormic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Harnaś_mocne 0
Czy zrobiłby mi ktoś skrypt na taką tabliste? może się różnić trochę wiadomo
z góry dziękuje
pracy nie dawajcie i zwierzaka jak możecie
Edytowane przez Harnaś_mocneOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi