Zirrek 0 Opublikowano 10 października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 października 2020 Cześć Problem mam z Rzeźbionym Czerwonym Piaskowcem a mianowicie jego ID to: Chiseled red sandstone no i... skrypt wyłapuje że nie ma czegoś takiego w innych nie mam takiego problemu jedynie Bricks msiałem zastąpić: brick block Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 10 października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 października 2020 18 minut temu, Zirrek napisał: Cześć Problem mam z Rzeźbionym Czerwonym Piaskowcem a mianowicie jego ID to: Chiseled red sandstone no i... skrypt wyłapuje że nie ma czegoś takiego w innych nie mam takiego problemu jedynie Bricks msiałem zastąpić: brick block Użyj 'red chiseled sandstone'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zirrek 0 Opublikowano 10 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 października 2020 Dzięki mordo W sumie czemu nie pomyślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wiktorm12 104 Opublikowano 11 października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 października 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Zirrek 0
Cześć
Problem mam z Rzeźbionym Czerwonym Piaskowcem
a mianowicie jego ID to: Chiseled red sandstone
no i... skrypt wyłapuje że nie ma czegoś takiego
w innych nie mam takiego problemu
jedynie Bricks msiałem zastąpić: brick block
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi