DeepesT 10 Opublikowano 27 września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 września 2020 Witam mam pewien dziwny problem ponieważ posiadam skrypt na np /craftingi i jak kliknę na slot nr 2 w /craftingi to traktuję mi owy slot jako slot pod /depozyt i pisze mi np ze wypłacono 3 refile Z góry dziękuję za Pomoc Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 27 września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 września 2020 Pokaż skrypt na craftingi oraz skrypt na depozyt, wystarczy sam event 'on inventory click' aż do linijki 'cancel event'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeepesT 10
Witam mam pewien dziwny problem ponieważ posiadam skrypt na np /craftingi i jak kliknę na slot nr 2 w /craftingi to traktuję mi owy slot jako slot pod /depozyt i pisze mi np ze wypłacono 3 refile Z góry dziękuję za Pomoc Pozdrawiam.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi