q1zZ_ 0 Opublikowano 26 września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 września 2020 Witam czy napisał by mi ktoś skrypt na usuwanie <> z wiadomości chodzi mi o to że jeśli w wiadomości/nicku jest coś takiego: to te znaczki znikną i będzie coś takiego: Mam nadzieje że chociaż stroszke wiecie o co mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragon5585 3 Opublikowano 26 września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 września 2020 Teraz, q1zZ_ napisał: Witam czy napisał by mi ktoś skrypt na usuwanie <> z wiadomości chodzi mi o to że jeśli w wiadomości/nicku jest coś takiego: to te znaczki znikną i będzie coś takiego: Mam nadzieje że chociaż stroszke wiecie o co mi chodzi To możesz usunąć w pluginie Essentials Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 26 września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 września 2020 Teraz, q1zZ_ napisał: Witam czy napisał by mi ktoś skrypt na usuwanie <> z wiadomości chodzi mi o to że jeśli w wiadomości/nicku jest coś takiego: to te znaczki znikną i będzie coś takiego: Mam nadzieje że chociaż stroszke wiecie o co mi chodzi on chat: set chat format to "%player%: %message%" Proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 q1zZ_ 0 Opublikowano 26 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 września 2020 W dniu 26.09.2020 o 21:57, dragon5585 napisał: To możesz usunąć w pluginie Essentials Serio nie wiedziałem, Tak na serio nie bo nie używam czegoś takiego jak essentials i nie będę używał W dniu 26.09.2020 o 21:58, Kormic napisał: on chat: set chat format to "%player%: %message%" Proszę. a można jakoś inaczej bo wtedy to będzie wszystko zamieniało nawet jeśli nie będzie <> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragon5585 3 Opublikowano 26 września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 września 2020 Teraz, q1zZ_ napisał: Serio nie wiedziałem, Tak na serio nie bo nie używam czegoś takiego jak essentials i nie będę używał To jakich pluginów używasz od czatu ? Moim zdaniem lepiej ustawić to w pluginie od czatu niż dopisywać kolejne linijki skryptu który będzie lagował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 26 września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 września 2020 Teraz, q1zZ_ napisał: a można jakoś inaczej bo wtedy to będzie wszystko zamieniało nawet jeśli nie będzie <> W takim wypadku: set chat format to "[player]: [message]" Nawiasy klamrowe zamiast procentów pozwalają na zachowanie formatowania. Teraz, dragon5585 napisał: To jakich pluginów używasz od czatu ? Moim zdaniem lepiej ustawić to w pluginie od czatu niż dopisywać kolejne linijki skryptu który będzie lagował Jakim cudem ustawianie formatu czatu ma lagować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
q1zZ_ 0
Witam czy napisał by mi ktoś skrypt na usuwanie <> z wiadomości chodzi mi o to że jeśli w wiadomości/nicku jest coś takiego:
to te znaczki znikną i będzie coś takiego:
Mam nadzieje że chociaż stroszke wiecie o co mi chodzi
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi