Usunięty#19006 26 Opublikowano 25 września 2020 Udostępnij Opublikowano 25 września 2020 Siema ogólnie nie działają mi kity w essentials i znalazłem takie o kity w gui i dodałem /zestawyxd jako alternatywa /ekit ale poprostu nie działają mi cooldowny vip 3min gracz 30min svip 5min yt 10min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 25 września 2020 Udostępnij Opublikowano 25 września 2020 (edytowane) 24 minuty temu, jhgggg napisał: Siema ogólnie nie działają mi kity w essentials i znalazłem takie o kity w gui i dodałem /zestawyxd jako alternatywa /ekit ale poprostu nie działają mi cooldowny vip 3min gracz 30min svip 5min yt 10min Od razu mogę powiedzieć, abyś nie korzystał z tego skryptu, jest cholernie zbugowany i to widać na pierwszy rzut oka. Nie powinno się robić długich delayów w kodzie, przykładowo 'wait 3 hours', gdyż jeżeli w ciągu tych 3 godzin serwer zostanie wyłączony, to delay się usunie i gracz już nigdy nie będzie mógł odebrać kitu. Edytowane 25 września 2020 przez Kormic gnomq 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomq 225 Opublikowano 25 września 2020 Udostępnij Opublikowano 25 września 2020 31 minut temu, jhgggg napisał: Siema ogólnie nie działają mi kity w essentials i znalazłem takie o kity w gui i dodałem /zestawyxd jako alternatywa /ekit ale poprostu nie działają mi cooldowny vip 3min gracz 30min svip 5min yt 10min dlaczego mają kity nie działać? kity w essentials muszą działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomq 225 Opublikowano 25 września 2020 Udostępnij Opublikowano 25 września 2020 masz moje kity: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#19006 26 Opublikowano 25 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 września 2020 chodzi o to że w jakiś sposób enchanty blokują działanie nadawnia itemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#19006 26 Opublikowano 25 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 września 2020 7 minut temu, gnomq napisał: masz moje kity: jeśli moge spytać jakie zastosowanie mają linijki if player can hold 16 bread and 1 stone pickaxe and 1 stone sword and 1 stone shovel and 1 stone axe and 1 name tag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 25 września 2020 Udostępnij Opublikowano 25 września 2020 5 minut temu, gnomq napisał: masz moje kity: Skrypt raczej będzie działał, ale jest parę niepotrzebnych w nim rzeczy. Teraz, jhgggg napisał: jeśli moge spytać jakie zastosowanie mają linijki if player can hold 16 bread and 1 stone pickaxe and 1 stone sword and 1 stone shovel and 1 stone axe and 1 name tag: Ten warunek sprawdza czy gracz ma miejsce w ekwipunku na te przedmioty. gnomq 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomq 225 Opublikowano 25 września 2020 Udostępnij Opublikowano 25 września 2020 (edytowane) 2 minuty temu, jhgggg napisał: jeśli moge spytać jakie zastosowanie mają linijki if player can hold 16 bread and 1 stone pickaxe and 1 stone sword and 1 stone shovel and 1 stone axe and 1 name tag: aby gracz mógł odebrać ponownie te itemy musi odczekać 12 godzin. tego name taga usuń bo to u mnie klucz jest a kormic ma rację Edytowane 25 września 2020 przez gnomq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomq 225 Opublikowano 25 września 2020 Udostępnij Opublikowano 25 września 2020 4 minuty temu, jhgggg napisał: chodzi o to że w jakiś sposób enchanty blokują działanie nadawnia itemów pokaż w jaki sposób robisz enchanty w tym configu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Usunięty#19006 26
Siema ogólnie nie działają mi kity w essentials i znalazłem takie o kity w gui i dodałem /zestawyxd jako alternatywa /ekit ale poprostu nie działają mi cooldowny
vip 3min
gracz 30min
svip 5min
yt 10min
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi