MrLucyferek 10 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 Siemka, dało by się zmienić kolor tego? Kodzik: set glowing of event-entity to true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 8 minut temu, MrLucyferek napisał: Siemka, dało by się zmienić kolor tego? Kodzik: set glowing of event-entity to true Jeśli chcesz ustawić kolor efektu glowing, musisz dodać do odpowiedniego teamu. Z tego co wiem to living entity można dodawać do teamów. add event-entity to team blue set glowing of event-entity to true wait 3 seconds set glowing of event-entity to false remove event-entity from team blue Powinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrLucyferek 10 Opublikowano 14 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 4 minuty temu, Kormic napisał: Jeśli chcesz ustawić kolor efektu glowing, musisz dodać do odpowiedniego teamu. Z tego co wiem to living entity można dodawać do teamów. add event-entity to team blue set glowing of event-entity to true wait 3 seconds set glowing of event-entity to false remove event-entity from team blue Powinno pomóc. can't understand this condition Albo mam złą wersję skript albo po prostu nie działa ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 7 minut temu, MrLucyferek napisał: can't understand this condition Albo mam złą wersję skript albo po prostu nie działa ;/ on script load: execute console command "team add blue" execute console command "team modify blue color blue" command /test: trigger: execute console command "team join blue %player%" set glowing of player to true wait 3 seconds set glowing of player to false execute console command "team leave %player%" Zdałem sobie sprawę, że w Skript'cie nie ma składni zarządzającej teamami. Teraz spróbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrLucyferek 10 Opublikowano 14 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 2 minuty temu, Kormic napisał: on script load: execute console command "team add blue" execute console command "team modify blue color blue" command /test: trigger: execute console command "team join blue %player%" set glowing of player to true wait 3 seconds set glowing of player to false execute console command "team leave %player%" Zdałem sobie sprawę, że w Skript'cie nie ma składni zarządzającej teamami. Teraz spróbuj. Zapomniałem wspomnieć.. da się dodać item leżący na ziemi do teamu>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 Teraz, MrLucyferek napisał: Zapomniałem wspomnieć.. da się dodać item leżący na ziemi do teamu>? Możesz spróbować: on script load: execute console command "team add blue" execute console command "team modify blue color blue" on item spawn of diamond: execute console command "team join blue %event-item%" set glowing of event-item to true Jeżeli nie zadziała, spróbuj zamienić event-item na event-entity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrLucyferek 10 Opublikowano 14 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 6 minut temu, Kormic napisał: Możesz spróbować: on script load: execute console command "team add blue" execute console command "team modify blue color blue" on item spawn of diamond: execute console command "team join blue %event-item%" set glowing of event-item to true Jeżeli nie zadziała, spróbuj zamienić event-item na event-entity. Nic. Wsm temat do zamknięcia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 1 minutę temu, MrLucyferek napisał: Nic. Wsm temat do zamknięcia.. Próbowałeś zamienić na event-entity? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrLucyferek 10 Opublikowano 14 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 (edytowane) Teraz, Kormic napisał: Próbowałeś zamienić na event-entity? ta #Edit wersja Paper Spigot 1.12.2 Edytowane 14 września 2020 przez MrLucyferek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 Teraz, MrLucyferek napisał: ta #Edit wersja Paper Spigot 1.12.2 No nic, czyli w ten sposób nie przejdzie. Według mnie nie powinieneś jeszcze zamykać wątku, może ktoś znajdzie rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrLucyferek 10 Opublikowano 14 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 Teraz, Kormic napisał: No nic, czyli w ten sposób nie przejdzie. Według mnie nie powinieneś jeszcze zamykać wątku, może ktoś znajdzie rozwiązanie. Cóż, stwierdziłem iż lepiej od podświetlenia zrobić nazwę nad itemkiem, co wygląda nawet fajnie. dzięki że próbowałeś pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tymekd 149 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 Wgraj glowapi i jakiś addon do skripta obaługujący go, chyba to był skellet i tak jest opcja zmiany koloru glowingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 4 minuty temu, Tymekd napisał: Wgraj glowapi i jakiś addon do skripta obaługujący go, chyba to był skellet i tak jest opcja zmiany koloru glowingu Należy również pamiętać o PacketListenerAPI. Co do pluginu obsługującego to, może to być MorkazSk lub SharpSK (1.8-1.12.x). Dodam, że oczywiście GlowAPI dzieli się na "dwie wersje", 1.4.6 (1.9-1.12.x) oraz 1.4.7 (1.13+). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MrLucyferek 10
Siemka, dało by się zmienić kolor tego?
Kodzik:
set glowing of event-entity to true
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi