Secuuu 0 Opublikowano 8 września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 września 2020 (edytowane) Witam, mam problem gdy włączam wersje 1.7 to tablist nie jest pomieszany, a jak włączam już 1.8 to tablist jest pomieszany. Czy można to jakoś skonfigurować aby działało na 1.7.2 do 1.8? Plugin FunnyGuilds Edytowane 8 września 2020 przez Secuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wiktorm12 104 Opublikowano 8 września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 września 2020 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PakerP1337 3 Opublikowano 8 września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 września 2020 Masz w najnowszych wersjach funnyguilds możliwość skonfigurowania całego TAB'a jak chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Secuuu 0 Opublikowano 8 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 września 2020 (edytowane) 38 minut temu, PakerP1337 napisał: Masz w najnowszych wersjach funnyguilds możliwość skonfigurowania całego TAB'a jak chcesz Możesz jaśniej? Jak sie konfiguruje? calego tab'a i czy byś wysłał ten plugin najnowszy Edytowane 8 września 2020 przez Secuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 8 września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 września 2020 44 minuty temu, Secuuu napisał: Możesz jaśniej? Jak sie konfiguruje? calego tab'a i czy byś wysłał ten plugin najnowszy Wpisz w wyszukiwarkę "github funnyguilds" i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Secuuu 0 Opublikowano 8 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 września 2020 1 godzinę temu, Kormic napisał: Wpisz w wyszukiwarkę "github funnyguilds" i tyle. Wpisałem i tego jest wiele, możęsz wyslac konkretnego linka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 8 września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 września 2020 59 minut temu, Secuuu napisał: Wpisałem i tego jest wiele, możęsz wyslac konkretnego linka? Na następny raz pamiętaj, że zwykle githubowe nazwy od wersji pluginów zaczynają się na bądź zawierają "releases". Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Secuuu 0 Opublikowano 8 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 września 2020 (edytowane) 14 minut temu, Kormic napisał: Na następny raz pamiętaj, że zwykle githubowe nazwy od wersji pluginów zaczynają się na bądź zawierają "releases". Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! I jak mam skonfigurować całego taba? czy to odrazu bedzie dzialac? edit: nie działa mi ten plugin Edytowane 8 września 2020 przez Secuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 8 września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 września 2020 (edytowane) 20 minut temu, Secuuu napisał: I jak mam skonfigurować całego taba? czy to odrazu bedzie dzialac? W pliku konfiguracyjnym od pluginu. EDIT: Będzie działało po zapisaniu configu i restarcie serwera. Edytowane 8 września 2020 przez Kormic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Secuuu 0 Opublikowano 8 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 września 2020 @Kormic Nie działa mi tablist ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Secuuu 0
Witam, mam problem gdy włączam wersje 1.7 to tablist nie jest pomieszany, a jak włączam już 1.8 to tablist jest pomieszany.
Czy można to jakoś skonfigurować aby działało na 1.7.2 do 1.8?
Plugin FunnyGuilds
Edytowane przez SecuuuOdnośnik do komentarza
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi