Helios1993 333 Opublikowano 5 września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 września 2020 (edytowane) Użytkownik wprowadza w błąd innych użytkowników na tym forum, obraża osoby, które znają się bardziej od niego. Posiada także serwer discord służący udostępnianiu cracków pluginów oraz "proxy do botowania" czy innych crasherów, który reklamuje botami na losowych serwerach mc. https://imgur.com/a/aj2l572 Edytowane 5 września 2020 przez Helios1993 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/41475-skarga-na-masterspro/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 5 września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 września 2020 Czy są dowody że @MastersPRO na forum to ta sama osoba co na screenie z Minecrafta? Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/41475-skarga-na-masterspro/#findComment-259601 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helios1993 333 Opublikowano 5 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 września 2020 @Libter Są, zaraz znajdę i wyślę ci na pv link do serwera discord, którym tam spamił, porównasz jego administratora z kontem podanym na tym forum. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/41475-skarga-na-masterspro/#findComment-259619 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MastersPRO 10 Opublikowano 5 września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 września 2020 2 godziny temu, Helios1993 napisał: Użytkownik wprowadza w błąd innych użytkowników na tym forum, obraża osoby, które znają się bardziej od niego. Posiada także serwer discord służący udostępnianiu cracków pluginów oraz "proxy do botowania" czy innych crasherów, który reklamuje botami na losowych serwerach mc. https://imgur.com/a/aj2l572 Halo halo nikogo nie wprowadzam w błąd XD? Piszę prawdę o Tobie jaki jesteś i zachowujesz się jak dzieciak który wie najlepiej i te Twoje śmieszne doświadczenie nawet nie wiedząc czego służy komenda w PuTTY "wget" aż każdy płakał, że śmiechu na moim discordzie. Posiadam discord żeby pomagać, a to już nie mój problem, że ktoś tam wrzuca jakieś pluginy, skrypty itd z wycieków. Nie wiem czy jesteś opóźniony w rozwoju, ale każdy tak robi, a odnośnie ss to co Ciebie obchodzi co ja robię? A tutaj filmik jak siebie wyjaśniłeś głupotą XD dziwakkolega 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/41475-skarga-na-masterspro/#findComment-259620 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kormic 1951 Opublikowano 5 września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 września 2020 (edytowane) Dobrze, a więc powiem o swoich przemyśleniach nt. tej skargi. Do Helios1993: 3 godziny temu, Helios1993 napisał: Użytkownik wprowadza w błąd innych użytkowników na tym forum To, że powiedział coś błędnego, nie oznacza od razu, że wprowadza w błąd. Pomyłka jest nieumyślna w przeciwieństwie do wprowadzania w błąd. To tak jakbym złożył na ciebie skargę za to, że się zwyczajnie pomyliłeś w odpowiedzi do pytania jakiegoś użytkownika. 3 godziny temu, Helios1993 napisał: obraża osoby To mogę potwierdzić jak wiele innych osób. 3 godziny temu, Helios1993 napisał: Posiada także serwer discord służący udostępnianiu cracków pluginów oraz "proxy do botowania" czy innych crasherów, który reklamuje botami na losowych serwerach mc. Jeśli całość jest prawdą (wiem jedynie, że pierwsza część jest prawdą, ale zostało już to osądzone), to będzie to niemalże niezbity dowód na winę. Do MastersPRO: Godzinę temu, MastersPRO napisał: Halo halo nikogo nie wprowadzam w błąd XD? Tutaj zgadzam się, niekoniecznie musiałeś wprowadzać w błąd, mogłeś się zwyczajnie w świecie pomylić lub masz inne zdanie na ten temat. Godzinę temu, MastersPRO napisał: Piszę prawdę o Tobie jaki jesteś i zachowujesz się jak dzieciak który wie najlepiej i te Twoje śmieszne doświadczenie nawet nie wiedząc czego służy komenda w PuTTY "wget" aż każdy płakał, że śmiechu na moim discordzie. Tutaj muszę zwrócić uwagę na to, że to ty pokazałeś się jako idealny przykład dzieciaka, który wyzywa wszystkich na forum. Wisienką na torcie było najechanie na Heliosa we 4 osoby jak nie więcej. Ekipa robi swoje i tutaj raczej nie ma o czym dyskutować. Godzinę temu, MastersPRO napisał: Posiadam discord żeby pomagać, a to już nie mój problem, że ktoś tam wrzuca jakieś pluginy, skrypty itd z wycieków. Nie wiem czy pomocą można nazwać udostępnianie kodów z wycieków. Tak samo to jest twój problem, aby nie było tam nic z wycieków. To ty jesteś właścicielem, to ty odpowiadasz za to co się tam znajduje. Pomyśl co by było gdybyś znalazł swój kod na czyimś discordzie. Też byś powiedział, że nie ma co się wykłócać, bo to nie w interesie właściciela tego serwera? Godzinę temu, MastersPRO napisał: Nie wiem czy jesteś opóźniony w rozwoju, ale każdy tak robi Znowu domniemujesz o czyimś opóźnieniu w rozwoju i nie, nie każdy wrzuca kod z wycieków na swój serwer Discord. Poza tym, co to za wytłumaczenie? Jak każdy tak robi, to ja też mogę? No tak. Godzinę temu, MastersPRO napisał: a odnośnie ss to co Ciebie obchodzi co ja robię? Skoro reklamowałeś swojego discorda na forum i udostępniasz tam szemrane rzeczy, to nie dziw się, że dał to jako dowód w sprawie. Edytowane 5 września 2020 przez Kormic Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/41475-skarga-na-masterspro/#findComment-259637 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MastersPRO 10 Opublikowano 5 września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 września 2020 3 minuty temu, Kormic napisał: Dobrze, a więc powiem o swoich przemyśleniach nt. tej skargi. Do Helios1993: To, że powiedział coś błędnego, nie oznacza od razu, że wprowadza w błąd. Pomyłka jest nieumyślna w przeciwieństwie do wprowadzania w błąd. To tak jakbym złożył na ciebie skargę za to, że się zwyczajnie pomyliłeś w odpowiedzi do pytania jakiegoś użytkownika. To mogę potwierdzić jak wiele innych osób. Jeśli całość jest prawdą (wiem jedynie, że pierwsza część jest prawdą, ale zostało już to osądzone), to będzie to niemalże niezbity dowód na winę. Do MastersPRO: Tutaj zgadzam się, niekoniecznie musiałeś wprowadzać w błąd, mogłeś się zwyczajnie w świecie pomylić lub masz inne zdanie na ten temat. Tutaj muszę zwrócić uwagę na to, że to ty pokazałeś się jako idealny przykład dzieciaka, który wyzywa wszystkich na forum. Wisienką na torcie było najechanie na Heliosa we 4 osoby jak nie więcej. Ekipa robi swoje i tutaj raczej nie ma o czym dyskutować. Nie wiem czy pomocą można nazwać udostępnianie kodów z wycieków. Tak samo to jest twój problem, aby nie było tam nic z wycieków. To ty jesteś właścicielem, to ty odpowiadasz za to co się tam znajduje. Pomyśl co by było gdybyś znalazł swój kod na czyimś discordzie. Też byś powiedział, że nie ma co się wykłócać, bo to nie w interesie właściciela tego serwera? Znowu domniemujesz o czyimś opóźnieniu w rozwoju i nie, nie każdy wrzuca kod z wycieków na swój serwer Discord. Poza tym, co to za wytłumaczenie? Jak każdy tak robi, to ja też mogę. No tak. Skoro reklamowałeś swojego discorda na forum i udostępniasz tam szemrane rzeczy, to nie dziw się, że dał to jako dowód w sprawie. Tutaj zgadzam się, niekoniecznie musiałeś wprowadzać w błąd, mogłeś się zwyczajnie w świecie pomylić lub masz inne zdanie na ten temat. Cóż każdy może się pomylić, ale to co piszę jest prawdą Tutaj muszę zwrócić uwagę na to, że to ty pokazałeś się jako idealny przykład dzieciaka, który wyzywa wszystkich na forum. Wisienką na torcie było najechanie na Heliosa we 4 osoby jak nie więcej. Ekipa robi swoje i tutaj raczej nie ma o czym dyskutować. "Przykład dzieciaka" XD Nie wiesz czy wiesz do nikogo nic nie mam tylko się przypierdoliłem do Heliosa i zwyczajnie "wyjaśniłem go", nie oszukujmy się, ale wiesz jakie jest 2k20 i nie zmienisz tego Nie wiem czy pomocą można nazwać udostępnianie kodów z wycieków. Tak samo to jest twój problem, aby nie było tam nic z wycieków. To ty jesteś właścicielem, to ty odpowiadasz za to co się tam znajduje. Pomyśl co by było gdybyś znalazł swój kod na czyimś discordzie. Też byś powiedział, że nie ma co się wykłócać, bo to nie w interesie właściciela tego serwera? Jeżeli ktoś nie umie dopilnować tego i jest taki głupi, że daje dostęp praktycznie do wszystkiego to co mnie obchodzi? Po to utworzyłem kanały na moim discordzie, aby mogli wykorzystać to na swój serwer Jak by coś wyciekło mojego to co mam płakać, że to lata po internecie? Mówi się trudno.. XD Znowu domniemujesz o czyimś opóźnieniu w rozwoju i nie, nie każdy wrzuca kod z wycieków na swój serwer Discord. Poza tym, co to za wytłumaczenie? Jak każdy tak robi, to ja też mogę. No tak. Mogę nazywać kogo chcę i jak mi się podoba i muszę tu się przypierdolić do Ciebie "nie każdy wrzuca kod z wycieków na swój serwer Discord." ale ty też masz opóźniony stan myślenia? Napisałem wcześniej o tym XD Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/41475-skarga-na-masterspro/#findComment-259646 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kormic 1951 Opublikowano 5 września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 września 2020 (edytowane) 24 minuty temu, MastersPRO napisał: "Przykład dzieciaka" XD Podałem jedynie jak to z perspektywy osoby z zewnątrz wyglądało. Bezpodstawne przypisywanie najgorszych przymiotów do admina na shoutboxie nie jest cechą osoby dojrzałej. 24 minuty temu, MastersPRO napisał: Nie wiesz czy wiesz do nikogo nic nie mam tylko się przypierdoliłem do Heliosa i zwyczajnie "wyjaśniłem go", nie oszukujmy się, ale wiesz jakie jest 2k20 i nie zmienisz tego Dlaczego się do niego przyczepiłeś? Co ci takiego zrobił? To że napisał bzdurę czy dwie nie jest powodem, aby od razu się na niego rzucać. Nie wiem czy "wyjaśniłem go" oznacza, że to nie ty do końca wyjaśniłeś go, czy też masz na myśli, że to nie było wyjaśnianie. Jeśli to drugie, to powiem ci, że z mojej perspektywy w większości twoi koledzy zrobili robotę. Jakie jest 2k20? Pełne rzucania się bandą łysego na jednego? Bo nie rozumiem do czego w tym punkcie konkretnie się odnosisz. 24 minuty temu, MastersPRO napisał: Jeżeli ktoś nie umie dopilnować tego i jest taki głupi, że daje dostęp praktycznie do wszystkiego to co mnie obchodzi? Po to utworzyłem kanały na moim discordzie, aby mogli wykorzystać to na swój serwer Jak by coś wyciekło mojego to co mam płakać, że to lata po internecie? Mówi się trudno.. XD Powinno cię to obchodzić, gdyż reklamujesz ten serwer na forum. Po twoim serwerze wędrują kody, których udostępnianie i upublicznianie bez uprzedniej zgody autora jest łamaniem praw autorskich. 24 minuty temu, MastersPRO napisał: Mogę nazywać kogo chcę i jak mi się podoba i muszę tu się przypierdolić do Ciebie "nie każdy wrzuca kod z wycieków na swój serwer Discord." ale ty też masz opóźniony stan myślenia? Napisałem wcześniej o tym XD Akurat te twoje nazywanie w większości to są obelgi, a one na forum nie są tolerowane. Czyli nadal uważasz, że wszyscy wrzucają kody z wycieków na swoje serwery? Co ty wygadujesz? Zanim będziesz zastanawiał się nad tym czy ktoś ma "opóźniony stan myślenia", pomyśl czy aby przypadkiem ty czegoś takiego nie posiadasz. Edytowane 5 września 2020 przez Kormic gnomq 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/41475-skarga-na-masterspro/#findComment-259649 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 5 września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 września 2020 Nie przenoście kłótni o serwery, discordy, itd. spoza forum na forum. Na podstawie przedstawionych dowodów stwierdzam, że @MastersPRO nieetycznie reklamuje swój serwer discord na cudzych serwerach minecraft, jednak egzekwowanie tego leży poza jurysdykcją forum. Jeśli zaś chodzi o zarzut "Użytkownik wprowadza w błąd innych użytkowników na tym forum, obraża osoby, które znają się bardziej od niego" to jeśli działo się to na forum - proszę o nową skargę z załączonymi dowodami. W przeciwnym wypadku pozostaje negatywne napisanie opinii w temacie o jego serwerze discord (jeśli takowy istnieje na forum). Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/41475-skarga-na-masterspro/#findComment-259657 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi