Siemka chciałbym ,aby ktoś z was napisał mi skrypt jeżeli oczywiście możecie skrypt na te 2 substancje 1 miałaby wglądać jako "grass" a metamfetamina jako "sugar"
Marihuana nosiła by nazwa &2&lMARIHUANA lecz Metamfetamina &f&lMETAMFETAMINA
Marihuana dawała by efekt nudności na 15 sekund oraz speed 3 na 15 sekund ( po naciśnięciu prawym przyciskiem myszy na nią wtedy ona by również znikałą)
Metamfetamina dawała by efekt siły (2) na 2 minuty ,widzenie w ciemności na 3 minuty oraz regeneracje (1) na 2 minuty ( po naciśnięciu prawym przyciskiem myszy na nią wtedy ona by również znikałą)
Oby te dwie substancje bym mógł je przywołać komendą /narkotyk (1 lub 2) (gracz) (ilość) oraz jeżeli by była możliwość to 5% szans na dropnięcie marihuany poprzez rozwalania trawy a metamfetamine by tworzyło się w taki sposób
1 = Marihuana
2 = Metamfetamina
Komenda fajne by było jak by miał dostęp do niej tylko ktoś z permisjami
Jeżeli wymagało by to jakiś dodatków to po prostu dopisz jak możesz ja je pobiore mam tylko wersje Skript 2.5 wersja mc 1.16.1
Pytanie
NeverWrong_ 1
Siemka chciałbym ,aby ktoś z was napisał mi skrypt jeżeli oczywiście możecie skrypt na te 2 substancje 1 miałaby wglądać jako "grass" a metamfetamina jako "sugar"
Marihuana nosiła by nazwa &2&lMARIHUANA lecz Metamfetamina &f&lMETAMFETAMINA
Marihuana dawała by efekt nudności na 15 sekund oraz speed 3 na 15 sekund ( po naciśnięciu prawym przyciskiem myszy na nią wtedy ona by również znikałą)
Metamfetamina dawała by efekt siły (2) na 2 minuty ,widzenie w ciemności na 3 minuty oraz regeneracje (1) na 2 minuty ( po naciśnięciu prawym przyciskiem myszy na nią wtedy ona by również znikałą)
Oby te dwie substancje bym mógł je przywołać komendą /narkotyk (1 lub 2) (gracz) (ilość) oraz jeżeli by była możliwość to 5% szans na dropnięcie marihuany poprzez rozwalania trawy a metamfetamine by tworzyło się w taki sposób
1 = Marihuana
2 = Metamfetamina
Komenda fajne by było jak by miał dostęp do niej tylko ktoś z permisjami
Jeżeli wymagało by to jakiś dodatków to po prostu dopisz jak możesz ja je pobiore
mam tylko wersje Skript 2.5 wersja mc 1.16.1
Edytowane przez Wojciuzapomniałem o permisjach
Zmieniam link na obraz.
Notatka dodana przez Wojciu
https://skript.pl/temat/41455-skrypt-na-marihuane-i-metamfetaminy/Udostępnij na innych stronach
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi