TheBestv4 1 Opublikowano 2 września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 września 2020 (edytowane) Napisze mi ktoś skrypt że jak podejdzie się do borderu to wyświetla się na czacie że się do niego zbliża czy coś ? A, i że jak ktoś w niego wejdzie to się dzieje jakaś akcja. Edytowane 2 września 2020 przez TheBestv4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 2 września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 września 2020 (edytowane) 3 minuty temu, TheBestv4 napisał: Napisze mi ktoś skrypt że jak podejdzie się do borderu to wyświetla się na czacie że się do niego zbliża czy coś ? W tym celu najlepiej zrobić region nieznacznie mniejszy niż cała mapa (powiedzmy, że rozmiar mapy, ale mniejszy o 100 w X i Z), po zaznaczeniu używasz //expand vert i tworzysz region. Następnie wrzucasz ten skrypt: on leaving of region "border_blisko": send "&6Zblizasz sie do borderu!" to player Zmieniasz nazwę regionu do swoich potrzeb i gotowe. Edytowane 2 września 2020 przez Kormic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheBestv4 1 Opublikowano 2 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 września 2020 W dniu 2.09.2020 o 19:31, Kormic napisał: W tym celu najlepiej zrobić region nieznacznie mniejszy niż cała mapa (powiedzmy, że rozmiar mapy, ale mniejszy o 100 w X i Z) i po zaznaczeniu używasz //expand vert. Następnie wrzucasz ten skrypt: on leaving of region "border_blisko": send "&6Zblizasz sie do borderu!" to player Zmieniasz nazwę regionu do swoich potrzeb i gotowe. Danke szyn Do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojciu 72 Opublikowano 4 września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 września 2020 Ten temat został przeniesiony. Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TheBestv4 1
Napisze mi ktoś skrypt że jak podejdzie się do borderu to wyświetla się na czacie że się do niego zbliża czy coś ?
Edytowane przez TheBestv4A, i że jak ktoś w niego wejdzie to się dzieje jakaś akcja.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi