IgorM2008 10 Opublikowano 31 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2020 Czy ktos wie jak przypisac jakas wartosc do przedmiotu chodzi mi o to ze jest np. zmienna {dom.%player%} a dalo by sie zapisac zamiast %player% np. %item%? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 31 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2020 Teraz, IgorM2008 napisał: Czy ktos wie jak przypisac jakas wartosc do przedmiotu chodzi mi o to ze jest np. zmienna {dom.%player%} a dalo by sie zapisac zamiast %player% np. %item%? Istnieją dwa dobre sposoby na osiągnięcie tego: 1. Jeśli chcesz tymczasowo przypisać wartość do konkretnego przedmiotu, to możesz to zrobić poprzez metadatę (wszystkie metadaty czyszczą się przy restarcie serwera). 2. Natomiast jeśli chcesz mieć permanentne rozwiązanie, mógłbyś dodać do NBT przedmiotu jakiś własny tag i nadać mu pewną wartość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
IgorM2008 10
Czy ktos wie jak przypisac jakas wartosc do przedmiotu
chodzi mi o to ze jest np. zmienna {dom.%player%} a dalo by sie zapisac zamiast %player% np. %item%?
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi