Hej mam problem z particlesami mam serwer na wersje 1.8.8 mam wgrany Skript pod 1.8.8 i SkQuery 4.1.3 oraz WildSkript pod 1.8 problem w tym że po wpisaniu komendy particlesy się nie pojawiają. Co może być problemem kod czy źle dobrane wersje Skript i dodatków jeśli to drugie to jakich wersji szukać pod serwer 1.8.8 ? Z góry dziękuje za pomoc
A tu jest kod:
command /dda:
trigger:
spawn 10 of particle heart:1 offset by 0.5, 1, 0.5 at player
Dodam jeszcze że próbowałem włączyć i wyłączyć particlesy w ustawieniach gry i zmieniałem txt ale to nic nie dało.
Pytanie
R4VD0R 0
Hej mam problem z particlesami mam serwer na wersje 1.8.8 mam wgrany Skript pod 1.8.8 i SkQuery 4.1.3 oraz WildSkript pod 1.8 problem w tym że po wpisaniu komendy particlesy się nie pojawiają. Co może być problemem kod czy źle dobrane wersje Skript i dodatków jeśli to drugie to jakich wersji szukać pod serwer 1.8.8 ? Z góry dziękuje za pomoc
A tu jest kod:
command /dda: trigger: spawn 10 of particle heart:1 offset by 0.5, 1, 0.5 at playerDodam jeszcze że próbowałem włączyć i wyłączyć particlesy w ustawieniach gry i zmieniałem txt ale to nic nie dało.
Edytowane przez PeridotWstawiam w code.
Notatka dodana przez xAxee
Łączę
Notatka dodana przez Peridot
https://skript.pl/temat/41334-problem-z-particlesami/Udostępnij na innych stronach
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi