Znalazłem na kilku serwerach, przypadkowo taką rzecz, już wyjaśniam. Jeśli nie interesuje mnie serwer ale chcę sprawdzić co się na nim znajduje to wchodzę przez direct connect taką opcję w menu multiplayer. Z serwerem nie zostałem połączony (serwery te były bungee cordami jak coś), i wyrzucony z przybliżonego powodu: Musisz dodać serwer do listy serwerów bla bla by bla dołączyć na serwer bla. Z jednej strony pomyślałem, że to zbędne ale z drugiej to nawet nie jest taki słaby antybot. Pytanie na koniec, bo przecież ten temat po coś został stworzony : Jak takie coś ogarnąć sobie samemu, czy uda się to zamknąć w skrypcie? Te serwery nie były ogromne, ale grało na nich średnio po 40 osób.
Pytanie
Shateq 45
Witam.
Znalazłem na kilku serwerach, przypadkowo taką rzecz, już wyjaśniam. Jeśli nie interesuje mnie serwer ale chcę sprawdzić co się na nim znajduje to wchodzę przez direct connect taką opcję w menu multiplayer. Z serwerem nie zostałem połączony (serwery te były bungee cordami jak coś), i wyrzucony z przybliżonego powodu: Musisz dodać serwer do listy serwerów bla bla by bla dołączyć na serwer bla. Z jednej strony pomyślałem, że to zbędne ale z drugiej to nawet nie jest taki słaby antybot. Pytanie na koniec, bo przecież ten temat po coś został stworzony
: Jak takie coś ogarnąć sobie samemu, czy uda się to zamknąć w skrypcie? Te serwery nie były ogromne, ale grało na nich średnio po 40 osób.
https://skript.pl/temat/41323-blokada-po%C5%82%C4%85czenia-przez-direct-connect/Udostępnij na innych stronach
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi