_ChomiQ_ 0 Opublikowano 25 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2020 (edytowane) Witam sprawa wygląda następująco mam zamiar stworzyć serwer Factions jakiego jeszcze nie było: estetyczny,ciekawy,przyjazny dla wszystkich graczy - nowymi rozwiązaniami z działkami które mają pewne ograniczenia i są rozwiązaniem dla osób bardziej pokojowych albo budowniczych i gildiami ogólnie nad całym projektem pracuje już ponad 3 miesiące mam już profesjonalne pluginy ładnie wykonane lobby i dużo pomysłów ale brakuje mi jednej umiejętności jestem bardziej idealistą dążącym do celów, budowniczym i graczem a konfiguracją wszystkiego sprawia mi problem dlatego poszukuje kogoś kto mi w tym pomoże oczywiscie nic nie jest za darmo dlatego płace od 20 zł do 100 zł w zależności od wykonanej pracy i czasu poświęconego na pomoc żeby każdy mógł się wykazać swoimi ambicjami i pomysłami nawet bez większej wiedzy.Każde ręce do pomocy mogą się przydać dziękuje za przeczytanie i życze miłego dnia odpowiedzi i propozycje współpracy proszę wysyłać mi na maila:[email protected] (w tytule wiadomości można napisać Serwer wtedy na pewno szybko odczytam) Edytowane 26 sierpnia 2020 przez Peridot Poprawiam formatowanie Notatka dodana przez Peridot Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/41318-poszukuje-technika/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi