q1zZ_ 0 Opublikowano 25 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2020 Witam czy mógł by mi ktoś napiać skrypt na to że kazdy kto ma przedmiot o nazwie "test" podmieni się na inny przedmiot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 25 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2020 Teraz, q1zZ_ napisał: Witam czy mógł by mi ktoś napiać skrypt na to że kazdy kto ma przedmiot o nazwie "test" podmieni się na inny przedmiot Spróbuj w ten sposób: command /sprawdztest: trigger: loop all players: set {_num} to 0 loop all items in loop-player's inventory: if name of loop-item is "test": remove loop-item from loop-player's inventory set slot {_num} of player to 1 coal add 1 to {_num} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 q1zZ_ 0 Opublikowano 25 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2020 7 minut temu, Kormic napisał: Spróbuj w ten sposób: command /sprawdztest: trigger: loop all players: set {_num} to 0 loop all items in loop-player's inventory: if name of loop-item is "test": remove loop-item from loop-player's inventory set slot {_num} of player to 1 coal add 1 to {_num} Ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
q1zZ_ 0
Witam czy mógł by mi ktoś napiać skrypt na to że kazdy kto ma przedmiot o nazwie "test" podmieni się na inny przedmiot
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi