NeverWrong_ 1 Opublikowano 24 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2020 (edytowane) Joł szukam skryptu na banowanie przez discorda , szukam tylko skryptu nie pluginó typu DiscordSK DiscordSRV itp chce tylko skrypt Umiem zkonfigurować bota on load itp Plugin na banowanie w mc Advanceban .tempban gracz czas powod .ban gracz powod .mute gracz powod .tempmute gracz czas powod Lub jeżeli była by taka możliwość to po prostu zrobienie 1 komendy i wytłumaczenie jak zrobić sam dane komendy bo jestem newbie Mam dodatek VIXIO #EDIT: Dam wam kod na odebranie nagrody może wam to pomoże go przerobić Edytowane 24 sierpnia 2020 przez NeverWrong_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#29194 3 Opublikowano 24 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2020 Polecam zajrzeć tutaj: https://olyno.github.io/VixioSite/, masz tam sample codu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeverWrong_ 1 Opublikowano 24 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2020 Teraz, KuzynProcesor napisał: Polecam zajrzeć tutaj: https://olyno.github.io/VixioSite/, masz tam sample codu Stary ja szukam skryptu nie pisze ja ledwo co umiem napisać komendę /pomoc ale dzięki zajrzę tam Usunięty#29194 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 24 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2020 (edytowane) 18 minut temu, NeverWrong_ napisał: Stary ja szukam skryptu nie pisze ja ledwo co umiem napisać komendę /pomoc ale dzięki zajrzę tam Dobra, nieważne, nie przeczytałem dokładnie pytania Wystarczy zamienić komendę przez konsolę i tyle. Edytowane 24 sierpnia 2020 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeverWrong_ 1 Opublikowano 24 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2020 W dniu 24.08.2020 o 12:17, Kormic napisał: Ale zaraz, zaraz. Czy masz jakiś plugin na temporary (tymczasowe) bany? Tak. Advanced ban W dniu 24.08.2020 o 12:17, Kormic napisał: Dobra, nieważne, nie przeczytałem dokładnie pytania Wystarczy zamienić komendę przez konsolę i tyle. ale wtedy bede musiał wpisać .nagroda gracz aby dostał bana xd i nie wiem jak dodać aby móc wpisać powód + czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 24 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2020 (edytowane) 10 minut temu, NeverWrong_ napisał: ale wtedy bede musiał wpisać .nagroda gracz aby dostał bana xd i nie wiem jak dodać aby móc wpisać powód + czas Może coś takiego? discord command tempban : prefixes: . roles: admin trigger: if discord id of event-channel is not "IDKANALU": reply with "Nie ten kanal!" stop if arg 1 is not set: reply with "Nie podales gracza!" stop if arg 2 is not set: reply with "Nie podales czasu!" stop if arg 3 is not set: reply with "Nie podales powodu!" stop execute console command "/tempban %arg-1% %arg-2% %arg-3%" reply with "Zbanowales gracza %arg-1% na %arg-2%! Powod: %arg-3%" Spróbuj, nie wiem czy zadziała. Edytowane 24 sierpnia 2020 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeverWrong_ 1 Opublikowano 24 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2020 (edytowane) W dniu 24.08.2020 o 12:30, Kormic napisał: Może coś takiego? discord command tempban : prefixes: . roles: admin trigger: if discord id of event-channel is not "IDKANALU": reply with "Nie ten kanal!" stop if arg 1 is not set: reply with "Nie podales gracza!" stop if arg 2 is not set: reply with "Nie podales czasu!" stop execute console command "/tempban %arg-1% %arg-2% %arg-3%" reply with "Zbanowales gracza %arg-1% na %arg-2%! Powod: %arg-3%" Spróbuj, nie wiem czy zadziała. Edytowane 30 sierpnia 2020 przez Wojciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 24 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2020 Teraz, NeverWrong_ napisał: https://imgur.com/a/VCIdNJo Mówiłem, nie wiem czy zadziała. Sugerowałem się dokumentacją: https://olyno.github.io/VixioSite/#discord_command NeverWrong_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1965 Opublikowano 24 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2020 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
NeverWrong_ 1
Joł szukam skryptu na banowanie przez discorda , szukam tylko skryptu nie pluginó typu DiscordSK DiscordSRV itp chce tylko skrypt
Umiem zkonfigurować bota on load itp
Plugin na banowanie w mc Advanceban
.tempban gracz czas powod
.ban gracz powod
.mute gracz powod
.tempmute gracz czas powod
Lub jeżeli była by taka możliwość to po prostu zrobienie 1 komendy i wytłumaczenie jak zrobić sam dane komendy bo jestem newbie
Mam dodatek VIXIO
#EDIT: Dam wam kod na odebranie nagrody może wam to pomoże go przerobić
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi