Koksu123 5 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2020 (edytowane) moze ktos mi dać jakis link do bardzo dobrego poradnika na yt lub na jakims forum dotyczących skryptów? Bo jedynie jak oglądam jakieś tutoriale to nic nie rozumiem Edytowane 20 sierpnia 2020 przez Koksu123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rykker 19 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2020 Tu masz spoko poradnik: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2020 1 minutę temu, Koksu123 napisał: moze ktos mi dać jakis link do bardzo dobrego poradnika na yt lub na jakims forum dotyczących skryptów? Bo jedynie jak oglądam jakieś tutoriale to nic nie rozumiem Powiem, że nigdy nie używałem poradników na YT. Głównie korzystałem z dokumentacji i forów. Polecam tę dokumentację Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! oraz dokumentację z SkUnity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koksu123 5 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2020 Dzieki chlopaki napewno sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Koksu123 5
moze ktos mi dać jakis link do bardzo dobrego poradnika na yt lub na jakims forum dotyczących skryptów? Bo jedynie jak oglądam jakieś tutoriale to nic nie rozumiem
Edytowane przez Koksu123Odnośnik do komentarza
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi