Mięta 1 Opublikowano 19 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2020 Szukam sk. Na chat na 20 kratek chcem aby w sk. Był chat na 20 kratek ale jak ktoś nie będzie w okolicach 20 kratek będzie pisało Nikt nie usłyszał twojego głosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 19 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2020 28 minut temu, Mięta napisał: Szukam sk. Na chat na 20 kratek chcem aby w sk. Był chat na 20 kratek ale jak ktoś nie będzie w okolicach 20 kratek będzie pisało Nikt nie usłyszał twojego głosu Już raz pytałeś o taki skrypt i ci go podałem. Nie rób niepotrzebnie nowych wątków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mięta 1 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2020 (edytowane) 10 godzin temu, Kormic napisał: Już raz pytałeś o taki skrypt i ci go podałem. Nie rób niepotrzebnie nowych wątków. Ale ja chcem zrobić że kiedy nikt cię nie usłyszy chcem aby pisało Nikt Nie Usłyszał Twojego głosu PS: szukam jeszczę sk. Na kity Edytowane 20 sierpnia 2020 przez Mięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2020 Teraz, Mięta napisał: Ale ja chcem zrobić że kiedy nikt cię nie usłyszy chcem aby pisało Nikt Nie Usłyszał Twojego głosu To dlaczego zamiast w temacie dać tego typu prośbę to ty stworzyłeś nowy wątek z tym samym zleceniem? Weź sobie poprzedni skrypt i pewnie jest to kwestia dodania 'send'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2020 on chat: if (size of players in radius 20 around player) > 0: set recipients to players in radius 20 around player stop send "Nikt cie nie uslyszal" Mięta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mięta 1 Opublikowano 5 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 września 2020 W dniu 20.08.2020 o 23:24, xAxee napisał: on chat: if (size of players in radius 20 around player) > 0: set recipients to players in radius 20 around player stop send "Nikt cie nie uslyszal" Dzięki daje plusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 5 września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 września 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mięta 1
Szukam sk. Na chat na 20 kratek chcem aby w sk. Był chat na 20 kratek ale jak ktoś nie będzie w okolicach 20 kratek będzie pisało Nikt nie usłyszał twojego głosu
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi