Patsor1 0 Opublikowano 18 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2020 Witam, mam problem Po kazdym wyjsciu z serwera tepa mnie na 1 kordynaty ( 0 , 0 ) a chcialbym zeby tepalo mnie tam gdzie uzytownik sie wylogowal uzywam ( authme ) z gory dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 3meraldK 99 Opublikowano 18 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2020 on quit: set {lastLocation::%player's uuid%} to player's location on join: wait 2 ticks teleport player to {lastLocation::%player's uuid%} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patsor1 0 Opublikowano 18 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2020 10 minut temu, 3meraldK napisał: on quit: set {lastLocation::%player's uuid%} to player's location on join: wait 2 ticks teleport player to {lastLocation::%player's uuid%} Dziękuje działa Przy okazji zrobiłem restart i po restarcie działało normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ShroN 112 Opublikowano 18 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Patsor1 0
Witam, mam problem
Po kazdym wyjsciu z serwera
tepa mnie na 1 kordynaty ( 0 , 0 )
a chcialbym zeby tepalo mnie tam gdzie uzytownik sie wylogowal
uzywam ( authme )
z gory dziekuje
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi