Skocz do zawartości

RangX - Skrypt na posiadane funkcje rang w GUI

IgorM2008
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wymagania

Skript min. 2.5-alfa2

Komenda:

/rangi

Mam nadzieję że skrypt się podoba

Update pojawi się w ciągu paru dni proszę ocenić skrypt od 1 do 10

ShroN

Poprawiłem adres, usunąłem z niego odnośnik /edit który uniemożliwiał otwarcie go osób trzecim.

Notatka dodana przez ShroN

2 godziny temu, IgorM2008 napisał:

I co działa wam?

Tak, został naprawiony już wcześniej.

Skrypt niczym nie powala, już wiele takich było na forum, ale i tak dobra robota, bo przynajmniej nie wrzuciłeś jak co niektórzy skryptu na /help, gdzie sam podpis zajmował 1/3 długości skryptu.

Wymienię teraz błędy/niepotrzebne rzeczy, które zauważyłem w twoim skrypcie:

1. W linijkach kolejno 23, 35 i 47 niepotrzebne są 'cancel event', gdyż już wyżej wycofałeś event.

2. Nie dodałeś 'cancel event' przy 'on inventory click' dla GUI pokazujących przywileje danej rangi, przez to będzie można wyjmować itemy z tego GUI.

3. W linijce nr 34 masz podwójnie 'with lore'. Jeśli chcesz dodać drugą linię, to dajesz 'with lore "cos1" and "cos2"'.

4. Popracowałbym nad wyglądem tych GUI, bo nie ukrywam, że nie będą prezentowały się szczególnie ładnie, daj je np. w 3-rzędowe GUI, gdzie zrobisz obramówkę np. z białej szyby.

5. W linijce 37 masz literówkę, powinno być "&6SVIP", a nie "&6VIP".

To właściwie tyle. Niewiele jest do poprawy, więc do roboty :)

Edytowane przez Kormic

Godzinę temu, Kormic napisał:

Tak, został naprawiony już wcześniej.

Skrypt niczym nie powala, już wiele takich było na forum, ale i tak dobra robota, bo przynajmniej nie wrzuciłeś jak co niektórzy skryptu na /help, gdzie sam podpis zajmował 1/3 długości skryptu.

Wymienię teraz błędy/niepotrzebne rzeczy, które zauważyłem w twoim skrypcie:

1. W linijkach kolejno 23, 35 i 47 niepotrzebne są 'cancel event', gdyż już wyżej go wycofałeś.

2. Nie dodałeś 'cancel event' przy 'on inventory click' dla GUI pokazujących przywileje danej rangi, przez to będzie można wyjmować itemy z tego GUI.

3. W linijce nr 34 masz podwójnie 'with lore'. Jeśli chcesz dodać drugą linię, to dajesz 'with lore "cos1" and "cos2"'.

4. Popracowałbym nad wyglądem tych GUI, bo nie ukrywam, że nie będą prezentowały się szczególnie ładnie, daj je np. w 3-rzędowe GUI, gdzie zrobisz obramówkę np. z białej szyby.

5. W linijce 37 masz literówkę, powinno być "&6SVIP", a nie "&6VIP".

To właściwie tyle. Niewiele jest do poprawy, więc do roboty :)

Ok skrypt już dzisiaj poprawie a obramowanie GUI i lepszy system kitu rangi wejdzie w update za około 2 dni

• Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...