Nefiu 2 Opublikowano 15 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2020 Mógłby ktoś dla mnie napisać skrypt na atrybuty ?? i że można 15 lvl minecraftowego zamieniać na 1 punkt do atrybótów Artybuty: atak na moby maks 35 atak na graczy maks 35 ochrona maks 40 zdrowie(serduszka 1 punkt= 0.5 serduszka) maks 20 szybkość maks 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 15 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2020 (edytowane) 49 minut temu, Nefiu napisał: Mógłby ktoś dla mnie napisać skrypt na atrybuty ?? i że można 15 lvl minecraftowego zamieniać na 1 punkt do atrybótów Artybuty: atak na moby maks 35 atak na graczy maks 35 ochrona maks 40 zdrowie(serduszka 1 punkt= 0.5 serduszka) maks 20 szybkość maks 15 Zrobiłem tak jak chciałeś, jeśli chcesz, dodaj sobie przy zamykaniu GUI odpowiednie wiadomości. Wszystko powinno działać, ale sprawdź przy okazji, czy przy np. wyjściu i wejściu na serwer szybkość i maksymalne życie zachowują się. EDIT: Dodałem wiadomości, w twoim interesie jest tylko sprawdzić czy wszystko ładnie działa. Edytowane 15 sierpnia 2020 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nefiu 2 Opublikowano 16 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2020 (edytowane) 14 godzin temu, Kormic napisał: Zrobiłem tak jak chciałeś, jeśli chcesz, dodaj sobie przy zamykaniu GUI odpowiednie wiadomości. Wszystko powinno działać, ale sprawdź przy okazji, czy przy np. wyjściu i wejściu na serwer szybkość i maksymalne życie zachowują się. EDIT: Dodałem wiadomości, w twoim interesie jest tylko sprawdzić czy wszystko ładnie działa. Jest błąd w 35 linijce: [08:25:57] [Server thread/INFO]: [Skript] Reloading statystyki.sk... [08:25:57] [Server thread/ERROR]: Can't understand this condition/effect: open chest with 6 rows named "&6&lAtrybuty" to player (statystyki.sk, line 35: open chest with 6 rows named "&6&lAtrybuty" to player') [08:25:57] [Server thread/INFO]: [Skript] Encountered 1 error while reloading statystyki.sk! Edytowane 16 sierpnia 2020 przez xAxee Wstawiam w code Notatka dodana przez xAxee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 16 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2020 (edytowane) 5 godzin temu, Nefiu napisał: Jest błąd w 35 linijce: [08:25:57] [Server thread/INFO]: [Skript] Reloading statystyki.sk... [08:25:57] [Server thread/ERROR]: Can't understand this condition/effect: open chest with 6 rows named "&6&lAtrybuty" to player (statystyki.sk, line 35: open chest with 6 rows named "&6&lAtrybuty" to player') [08:25:57] [Server thread/INFO]: [Skript] Encountered 1 error while reloading statystyki.sk! Potrzebujesz w takim razie SkQuery. To jest dodatek do Skripta. EDIT: Potrzebujesz SkQuery, jeśli twoja wersja Skripta jest niższa niż 2.2-dev34. Natomiast jeśli masz, to zamień: open chest with 6 rows named "&6&lAtrybuty" to player na to: open chest inventory with 6 rows named "&6&lAtrybuty" to player Edytowane 16 sierpnia 2020 przez xAxee Poprawiam cytat Notatka dodana przez xAxee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nefiu 2 Opublikowano 16 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2020 A jest możliwość zrobienia jeszcze za np. 2 emeraldy restartu statystyk ?? 3 godziny temu, Kormic napisał: Potrzebujesz w takim razie SkQuery. To jest dodatek do Skripta. EDIT: Potrzebujesz SkQuery, jeśli twoja wersja Skripta jest niższa niż 2.2-dev34. Natomiast jeśli masz, to zamień: open chest with 6 rows named "&6&lAtrybuty" to player na to: open chest inventory with 6 rows named "&6&lAtrybuty" to player Dziękuję a jest możliwość dodanie np za 2 emeraldy możliwości restartu statystyk Łączę posty Notatka dodana przez xAxee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 16 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, Nefiu napisał: Dziękuję a jest możliwość dodanie np za 2 emeraldy możliwości restartu statystyk Owszem, jest. Zaraz dodam. EDIT: Dodałem, sprawdź czy odpowiednio wszystko działa. Edytowane 16 sierpnia 2020 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nefiu 2 Opublikowano 1 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2020 W dniu 16.08.2020 o 13:03, Kormic napisał: Owszem, jest. Zaraz dodam. EDIT: Dodałem, sprawdź czy odpowiednio wszystko działa. Bo jest taki problem bo nie działa reset atrybutów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nefiu 2
Mógłby ktoś dla mnie napisać skrypt na atrybuty ??
i że można 15 lvl minecraftowego zamieniać na 1 punkt do atrybótów
Artybuty:
atak na moby maks 35
atak na graczy maks 35
ochrona maks 40
zdrowie(serduszka 1 punkt= 0.5 serduszka) maks 20
szybkość maks 15
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi