KaWaNoS 24 Opublikowano 15 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2020 on rightclick: if file "dane/login/%player%.yml" doesn't exist: create file "dane/akcesoria/%player%.yml" Dlaczego przy takim kodzie, kiedy próbuje przeładować skrypt wyskakuje mi błąd: 'file "dane/login/%player%.yml" doesn't' is not an entity type (login.sk, line 4: if file "dane/login/%player%.yml" doesn't exist:') Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 15 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2020 Teraz, KaWaNoS napisał: on rightclick: if file "dane/login/%player%.yml" doesn't exist: create file "dane/akcesoria/%player%.yml" Dlaczego przy takim kodzie, kiedy próbuje przeładować skrypt wyskakuje mi błąd: 'file "dane/login/%player%.yml" doesn't' is not an entity type (login.sk, line 4: if file "dane/login/%player%.yml" doesn't exist:') Proszę o pomoc Czy posiadasz dodatek SkUtilities? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KaWaNoS 24 Opublikowano 15 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2020 Nie, zainstaluję i zobaczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 15 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2020 on rightclick: if skutil file "dane/login/%player%.yml" doesn't exist: skutil create file "dane/akcesoria/%player%.yml" polecam dawać przed wyrażenie skutil bo u mnie czasem się gubiło. Oczywiście do tego kodu wymagany jest dodatek skUtilities Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 15 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2020 Teraz, xAxee napisał: on rightclick: if skutil file "dane/login/%player%.yml" doesn't exist: skutil create file "dane/akcesoria/%player%.yml" polecam dawać przed wyrażenie skutil bo u mnie czasem się gubiło. Oczywiście do tego kodu wymagany jest dodatek skUtilities Hmm... jakoś nigdy tak nie miałem, nawet przy robieniu skryptów z zaawansowanymi plikami konfiguracyjnymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KaWaNoS 24 Opublikowano 15 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2020 Rzeczywiście, po zainstalowaniu SkUtilities wszystko działa, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 15 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2020 2 minuty temu, Kormic napisał: Hmm... jakoś nigdy tak nie miałem, nawet przy robieniu skryptów z zaawansowanymi plikami konfiguracyjnymi. 2 minuty temu, Kormic napisał: czasem Ale ogólnie lepiej to pisać ponieważ jakiś dodatek też może wykorzystywać taką składnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 15 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KaWaNoS 24
Dlaczego przy takim kodzie, kiedy próbuje przeładować skrypt wyskakuje mi błąd:
Proszę o pomoc
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi