dojn 0 Opublikowano 12 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2020 Potrzebuję skryptu, ze jak gracz postawi wodę to ona się nie rozlewa i znika po 4 sekundach. z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 12 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2020 27 minut temu, dojn napisał: Potrzebuję skryptu, ze jak gracz postawi wodę to ona się nie rozlewa i znika po 4 sekundach. z góry dziękuję Spróbuj z tym: on block flow: if event-block is water: cancel event wait 4 seconds set event-block to air Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dojn 0 Opublikowano 12 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2020 11 minut temu, Kormic napisał: Spróbuj z tym: on block flow: if event-block is water: cancel event wait 4 seconds set event-block to air Dziękuję, nie spodziewałem się, że to będzie takie proste. dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 12 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2020 Teraz, dojn napisał: Dziękuję, nie spodziewałem się, że to będzie takie proste. dziękuję. Nie ma sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dojn 0 Opublikowano 12 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2020 Teraz, Kormic napisał: Nie ma sprawy Jeszcze prośba, da sie zrobić aby ta woda wróciła do gracza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 12 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2020 1 minutę temu, dojn napisał: Jeszcze prośba, da sie zrobić aby ta woda wróciła do gracza? on bucket empty: cancel event on place: if event-block is water: cancel event Sprawdź, dałem dwie metody, nie wiem czy zadziałają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dojn 0 Opublikowano 12 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2020 2 minuty temu, Kormic napisał: on bucket empty: cancel event on place: if event-block is water: cancel event Sprawdź, dałem dwie metody, nie wiem czy zadziałają. Działa, ale woda pojawia sie na ... nawet nie jedna sekunde, a ja bym chciał aby się pojawiała na 4 sekundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 12 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2020 11 minut temu, dojn napisał: Działa, ale woda pojawia sie na ... nawet nie jedna sekunde, a ja bym chciał aby się pojawiała na 4 sekundy on place: if event-block is water: wait 4 seconds set event-block to air loop all items in player's inventory: if loop-item is bucket: remove 1 bucket from player give player 1 water bucket Spróbuj z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dojn 0 Opublikowano 12 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2020 (edytowane) 4 godziny temu, Kormic napisał: on place: if event-block is water: wait 4 seconds set event-block to air loop all items in player's inventory: if loop-item is bucket: remove 1 bucket from player give player 1 water bucket Spróbuj z tym. Działa, lecz wyświetla się to: [19:13:17 WARN]: Empty configuration section! You might want to indent one or more of the subsequent lines to make them belong to this section or remove the colon at the end of the line if you don't want this line to start a section. (bloki.sk, line 8: if event-block is water:') Edytowane 12 sierpnia 2020 przez xAxee Wstawiam w code Notatka dodana przez xAxee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 12 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2020 (edytowane) 4 godziny temu, dojn napisał: Działa, lecz wyświetla się to: [19:13:17 WARN]: Empty configuration section! You might want to indent one or more of the subsequent lines to make them belong to this section or remove the colon at the end of the line if you don't want this line to start a section. (bloki.sk, line 8: if event-block is water:') Przesuń po tym warunku wszystko o 1 tab w prawo. Edytowane 12 sierpnia 2020 przez xAxee Poprawiam cytat Notatka dodana przez xAxee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dojn 0 Opublikowano 12 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2020 1 minutę temu, Kormic napisał: Przesuń po tym warunku wszystko o 1 tab w prawo. Działą, dziekuję. nie wiem jak ci dać ta reputacja, ale jak mi napiszesz jak to ci dam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 12 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2020 Teraz, dojn napisał: Działą, dziekuję. nie wiem jak ci dać ta reputacja, ale jak mi napiszesz jak to ci dam. Nie potrzebuję żadnej reputacji, dobrze, że znalazłeś rozwiązanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 12 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dojn 0
Potrzebuję skryptu, ze jak gracz postawi wodę to ona się nie rozlewa i znika po 4 sekundach. z góry dziękuję
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi