KapiPierog 2 Opublikowano 12 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2020 Hej, mam problem z napisaniem skryptu który pozwoli graczowi postawić blok co 5 sekund, lub go zniszczyć co 5 sekund. Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 12 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2020 8 minut temu, KapiPierog napisał: Hej, mam problem z napisaniem skryptu który pozwoli graczowi postawić blok co 5 sekund, lub go zniszczyć co 5 sekund. Z góry dziękuję za pomoc. on place: if {cooldown::place::%player%} is not set: set {cooldown::place::%player%} to true wait 5 seconds clear {cooldown::place::%player%} else: cancel event on break: if {cooldown::break::%player%} is not set: set {cooldown::break::%player%} to true wait 5 seconds clear {cooldown::break::%player%} else: cancel event Proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1965 Opublikowano 15 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KapiPierog 2
Hej, mam problem z napisaniem skryptu który pozwoli graczowi postawić blok co 5 sekund, lub go zniszczyć co 5 sekund.
Z góry dziękuję za pomoc.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi