Skocz do zawartości
  • 0

Skrypt na rzucaki

Kolex11
 Udostępnij

Pytanie

witam chciałbym aby ktoś napisał mi skrypt na Rzucane TNT no wiecie co to robi tak jak na mega dropach chce żeby rzucaka dało się rzucić co 6 sekund i żeby współ działało z funnyguilds żeby też jakby przebijało teren gildi tak jak normalne TNT tak sama wielkość wybuchu jednak że to ma być tnt do rzuacania wiecie oco mi chodzi więc prosze o napisanie skryptu takiego z góry dzienki pozdrawiam :D

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
34 minuty temu, Kolex11 napisał:

witam chciałbym aby ktoś napisał mi skrypt na Rzucane TNT no wiecie co to robi tak jak na mega dropach chce żeby rzucaka dało się rzucić co 6 sekund i żeby współ działało z funnyguilds żeby też jakby przebijało teren gildi tak jak normalne TNT tak sama wielkość wybuchu jednak że to ma być tnt do rzuacania wiecie oco mi chodzi więc prosze o napisanie skryptu takiego z góry dzienki pozdrawiam :D

on join:
	if {cooldown::rzucaki::%player%} is set:
		clear {cooldown::rzucaki::%player%}

on right click:
	if player's tool is tnt named "&6Rzucak":
		if {cooldown::rzucaki::%player%} is not set:
			set {cooldown::rzucaki::%player%} to 1
			shoot a tnt from player
			wait 6 seconds
		else:
			send "&cMusisz odczekac chwile zanim ponownie uzyjesz rzucaka!"

Co do dopasowywania rzucaków do pluginu FunnyGuilds... Albo nie musisz wcale tego robić, albo ustawiasz to w configu. Ewentualnie możesz sprawdzić dodatek FunnySkAddon (dodatek do Skripta oferujący odwołania do pluginu FunnyGuilds).

Link do dokumentacji FunnySkAddon: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

• 0

dobrze przetestuje i dam znać :D

W dniu 8.08.2020 o 23:20, Kormic napisał:
on join:
	if {cooldown::rzucaki::%player%} is set:

on right click:
	if player's tool is tnt named "&6Rzucak":
		if {cooldown::rzucaki::%player%} is not set:
			set {cooldown::rzucaki::%player%} to 1
			shoot a tnt from player
			wait 6 seconds
		else:
			send "&cMusisz odczekac chwile zanim ponownie uzyjesz rzucaka!"

Co do dopasowywania rzucaków do pluginu FunnyGuilds... Albo nie musisz wcale tego robić, albo ustawiasz to w configu. Ewentualnie możesz sprawdzić dodatek FunnySkAddon (dodatek do Skripta oferujący odwołania do pluginu FunnyGuilds).

Link do dokumentacji FunnySkAddon: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

ok a w jakiej linijcie to w confingu FunnyGuilds? bo coś mi nie działa FunnySkAddon ale pominiemy to w jakiej linijcie confingu na FunnyGuilds to jest?

xAxee

Łączę posty

Notatka dodana przez xAxee

• 0
39 minut temu, Kolex11 napisał:

ok a w jakiej linijcie to w confingu FunnyGuilds? bo coś mi nie działa FunnySkAddon ale pominiemy to w jakiej linijcie confingu na FunnyGuilds to jest?

Nie wiem, FunnyGuildsami bawiłem się ostatnio ponad pół roku temu. A sprawdzałeś czy te rzucaki w ogóle działają na terenie gildii?

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...